Kastet toppen på bryllupsreisen

Det var ikke bare sola som gjorde Kate Moss' nybakte ektemann het i topplokket... Se bildene fra den romantiske båtturen!

KASTET KLÆRNE: Kate Moss valgte å kaste bikinitoppen under den varme Middelhavssola, mens hennes nybakte ektemann Jamie Hince kjølte seg ned med litt kald drikke. Foto: All Over Press
KASTET KLÆRNE: Kate Moss valgte å kaste bikinitoppen under den varme Middelhavssola, mens hennes nybakte ektemann Jamie Hince kjølte seg ned med litt kald drikke. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Supermodellen Kate Moss kunne i forrige uke juble over at hun og rockeren Jamie Hince  nå kan kalle seg mann og kone, etter at paret viet seg i St. Peterskirken i Southorp i England.

Rett etter at feiringen var over, dro paret på bryllupsreise og da de torsdag dukket opp på en luksusyacht i den franske delen av Middelhavet, var det ingen tvil om at det var et nygift par som var på tur.

Kate og Jamie benyttet enhver anledning til å kysse og klemme på hverandre, og brød seg ikke om blikkene fra fotografene eller de andre båtførerne som passerte dem.

Paret testet også badevannet i det varme været.

Kate Moss viste også at hun ikke er den sjenerte typen da hun valgte å sole seg toppløs på båtdekket.

Kanskje ikke så rart at Jamie måtte kjøle seg ned med et glass kald drikke ved siden av henne...

Se bildene fra bryllupsreisen nederst i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun var fortvilet over forlovertalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer