Kastet toppen i studio

- Jeg ble advart mot å twitre dette, men her kommer det, skriver sangeren.

SVETT I STUDIO: Da sanger Geri Halliwell spilte inn låter tidligere denne uken gikk det visst så hett for seg at hun måtte ta av seg toppen. Begivenheten delte hun gladelig med sine Twitter-følgere. Foto: Geri Halliwell/ Twitter
SVETT I STUDIO: Da sanger Geri Halliwell spilte inn låter tidligere denne uken gikk det visst så hett for seg at hun måtte ta av seg toppen. Begivenheten delte hun gladelig med sine Twitter-følgere. Foto: Geri Halliwell/ Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hett i studio!

Geri Halliwell (40) er kjent for sine sexy antrekk fra Spice Girls' glansdager, og da hun var i studio denne uken krydret hun stemningen ved å kaste toppen. Øyeblikket ble foreviget med et innlegg på mikrobloggnettstedet Twitter.

- Jeg ble advart mot å twitre dette, men her kommer det. Varmt i studio «tydeligvis». Kate Bush tok av seg BH'en!, skrev hun under bildet - som viser den syngende 40-åringen bare iført en blonde-BH.
 
«Ginger Spice» har tidligere slitt med bulimi, men er i dag fornøyd med kroppen sin. Og det er kanskje ikke så rart - selv i den dunkle belysningen på bildet er stjernens armmuskler og veltrente mage godt synlige. 

Trolig er også Halliwells nye flamme, den russiske millionæren Anton Kaszubowski (39),fornøyd med det som vises på Twitter-bildet til ettbarnsmoren.

LES OGSÅ: Fornøyd med terningkast 1


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer