Kastet toppen foran Kari Traa

Deltagerne i «Kari Traa-leikane» fikk en uventet utfordring i semifinalen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kun tre jenter gjenstår i kampen om seier i TV3-serien «Kari Traa-leikane».De fleste utfordringene i serien har så langt vært preget av frilufts- og ekstremsportaktiviteter som blant annet fallskjermhopping.Men i torsdagens program blir Emilie Bratt Jakhelln (25), Karoline Hille Nordströnen (26) og Anna Nyløkken (24)  overrumplet når de må posere som modeller i hver sin fotoshoot.Den som går lengst, er Lesja-jenta Anna.Hun legger seg ned i en kald dam, med kun hendene foran brystene. 

Ville vise sin myke side

Anna bestemte seg for motivet etter å ha fått oppfordring fra Kari Traa om å vise sin myke side.- Jeg har en tøff side, men jeg har en myk side også, sier 24-åringen som i flere år har slitt med sykommen kronisk utmattelsessyndrom.- Min måte å takle det på, var å ikke vise det til noen. Derfor tenkte jeg å vise litt hud for å vise at jeg er tøff, men å være myk i ansiktet, sier hun til fotograf Lasse Berre.Og Kari Traa legger ikke skjul på at hun er imponert over resultatet.- Hun virker ikke blyg i det hele tatt. Øynene er fantastiske, sier hun i programmet.Hvem som går videre til finalen, kan du se i på TV3 torsdag kl 20.30.LES OGSÅ: Kari Traas jenter nakenbadet på TV 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.