Kastet stol på regissøren

- Det er ikke mitt stolteste øyeblikk, sier Jennifer Aniston.

BLE RASENDE: Superstjernen tok affære da regissøren oppførte seg som en drittsekk mot en manusansvarlig. Foto: All Over Press
BLE RASENDE: Superstjernen tok affære da regissøren oppførte seg som en drittsekk mot en manusansvarlig. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jennifer Aniston (42) er snart aktuell med sin første film som produsent og regissør. Filmen heter «Five», og er en samling bestående av fem kortfilmer om tar for seg livene til ofre for brystkreft.

Jobben som regissør var enklere enn en gang Aniston jobbet foran kameraet, og ikke bak. I et nytt intervju med bladet Elle forklarer hun nå at hun en gang kastet en stol på en regissør.

- Jeg kastet en stol på en regissør. Det var ikke mitt stolteste øyeblikk. Han oppførte seg som en drittsekk mot en manusansvarlig, sier Aniston.


Aniston ønsker ikke å si hvilken film hun jobbet med da det hele skjedde.

- Da regissøren kom inn, kastet jeg en stol mot ham. Jeg bommet, såklart. Jeg sa til ham: «Du kan ikke snakke til folk på den måten. Det tolererer jeg ikke».

«Med hennes lange karriere er det vanskelig å gjette seg til hvilken regissør det kan være. Men ingen ville vel blitt for lei seg dersom det var Andy Tennant, regissøren i The Bounty Hunter», skriver nettstedet Huffington Post.

I anledning hennes nye film, var skuespilleren i Virginia denne uken. Der lyttet hun til fortellinger fra personer som selv har opplevd brystkreft.

Under besøket klarte ikke stjernen å holde tilbake tårene. Aniston fikk selv en sjokkbeskjed i september, da hennes mor, Nancy Dow, hadde hjerneslag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brøt ut i tårer og avslørte ringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer