Kastet sko etter moren i sinne

- Det var litt skremmende. Det var en scene der jeg ble rasende på henne. Se video!

MOR OG DATTER: Hilde Skovdahl hadde med seg moren Inger under årets sesong av «Charterfeber». Og ifølge «Charter»-stjernen gikk det tidvis hett for seg mellom de to. Hun flippa ut, og jeg ble sånn at «Dette får ikke du lov til å gjøre!» Det va Foto: Sølve Hindhamar / Seher.no
MOR OG DATTER: Hilde Skovdahl hadde med seg moren Inger under årets sesong av «Charterfeber». Og ifølge «Charter»-stjernen gikk det tidvis hett for seg mellom de to. Hun flippa ut, og jeg ble sånn at «Dette får ikke du lov til å gjøre!» Det va Foto: Sølve Hindhamar / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med en lattermild Hilde og moren Inger nederst i saken!


SEHER.NO: Den sjette sesongen av «Charterfeber» er igang på TV3, og denne høsten får TV-seerne bli med da den gamle kjenningen Hilde Skovdahl Jørstad (41) har med seg moren Inger (66) på tur.


- Jeg ble med under press. Det tok vel to måneder før jeg sa ja, men så fikk jeg gi etter til slutt. Det var kjempegøy. Vi er som to bestevenninner på tur, sier Inger Skovdahl til Seher.no.
 
Hilde har vært med i alle sesongene av «Charterfeber», og har vist seg frem med enorme badeleker, på date med flere menn og på harde treningsøkter. Men ifølge Hilde var det ikke hun selv som tok mest av under denne turen.


- Nei, vet du hva? Jeg synes faktisk du herjet mest denne gangen, sier Hilde til moren sin, og utdyper:


- Hun flippa ut, og jeg ble sånn at «Dette får ikke du lov til å gjøre!» Det var litt skremmende. Det var en scene der jeg blir så sint på henne. Jeg merker nå at jeg begynner å få litt høy puls av dette. Det var to veldig sterke ting som hun gjorde som fikk meg til å bli så sinna. Da kastet jeg sko etter henne, sier Hilde til Seher.no.

Hvilke episoder det er snakk om vil ikke Hilde røpe for spente TV-seere, men hun kan røpe at moren Inger flørtet med flere greske menn under oppholdet.


- Den dama der! Hun sier at jeg flørter. Ok, jeg elsker menn, men det gjør søren meg hun også. Du er gift, men du sa bare «Jamen, mannen min ser jo ikke meg her». Neida, vi bare har med et kamerateam, liksom, sier Hilde lattermildt til Seher.no.

Men ifølge Inger er det hele nokså overdrevet fra datterens side. 


- Det var så uskyldig, så. Hilde er blid og glad, men hun er veldig streng. Jeg synes det var litt ombyttede roller, faktisk. Hun ble bare så sinna, sier en leende Inger til Seher.no.

- Vi tror jo at vi kjenner hverandre, men kom stadig overraskelser, forteller Hilde.


Men om det gikk litt hett for seg under innspillingen av «Charterfeber», er forholdet mellom mor og datter på ingen måte skadet i dag.- Mamma er den beste mammaen i hele verden. Jeg elsker henne. Du kan ikke finne en bedre mamma enn henne. Jeg liker ikke at hun synes jeg er så streng, men jeg må jo passe på henne for hun gjør litt mye rare ting, sier Hilde til Seher.no, før moren repliserer.

- Og det sier hun! Uff, jeg gruer meg fælt til å se det på TV, sier Inger til Seher.no.

«Charterfeber» sendes på TV3 tirsdager klokka 20.30 .

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Stumpet røyken etter 45 år

Se video med en lattermild Hilde og moren Inger her: [obj:media:8951]Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer