DANSELØVE: Lørdag kveld var Linni Meister tilbake i «Skal vi danse», for å bistå deltaker Grunde Myhrer. På oppfordring fra Seoghør.no kastet hun og forloveden seg ut i brudevals på parketten. Video: TV 2, Seoghør.no Vis mer

«Skal vi danse»

Kastet seg ut i romantisk brudevals

Danseløven ga en forsmak i «Grease»-antrekk.

(Seoghør.no): Skal vi valse? Lørdag kveld var det duket for nok en sending av TV 2s populære konkurranseprogram «Skal vi danse», og denne gangen var stjernefaktoren større enn hva den vanligvis er.

Alle parene fikk med seg en tidligere deltaker på laget, som for tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Grunde Myhrer (21) betydde at det at han fikk besøk av realitydronning Linni Meister (31) på laget. Sammen med hans dansepartner Ewa Trela (38), inntok trioen parketten for en «Grease»-inspirert jive.

Forsmak på bryllupet

I pausen, før det ble klart at Grunde og Ewa var videre til neste uke, fikk Seoghør.no imidlertid se Linni danse noe annet. Med seg i salen hadde hun forloveden Niklas Tangen Klein (20), som for øvrig gikk ned på kne foran sin utkårede i sommer - med ringen gjemt i en snusboks.

RING I SNUSBOKS: Linni Meister ble overrasket med forlovelsesring under ferien på Ibiza. Kjæresten Niklas Tangen Klein gikk ned på kne med ringen gjemt i snusboksen. Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

Det betyr at de to i fremtiden skal inngå ekteskap, og hvilket bryllup ville vært komplett uten en rolig og romantisk brudevals? Da vi utfordret det nyforlovede paret, tok de utfordringen på strak arm.

Etter å ha vist frem det som kan omtales som en hurtig og intensiv vals, utroper Niklas:

- Linni vil ha litt jive inni der, sier han og ler.

Sjansen for at Meister dukker opp som Olivia Newton-John gjorde i musikalklassikeren fra 1978, er imidlertid marginale. Hun kan avsløre at hun har planer om å gifte seg i noe helt annet, men hva det blir er for øyeblikket ikke kjent.

Det var i fjor sommer at romansen mellom hun og elleve år yngre Niklas ble kjent. Se og Hør kunne den gang avsløre at de to hadde blitt kjent med hverandre gjennom pokermiljøet, og Linni beskrev sin utkårede som en av de fineste og mest oppegående menneskene hun hadde møtt.

Video originally published on on 06.10.2012. Linni meister på den femte skal vi danse. video : Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer Vis mer

Danseløve

Det var i 2012 at Linni deltok i «Skal vi danse». Hun kom inn som erstatter for kunstner Marianne Aulie, som trakk seg fra programmet fordi hun var redd for å miste brystmelken.

Hun og Aune Sand hadde akkurat fått datteren Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis Sand Aulie, og som nybakt mor ville hun gjerne være til stede for datteren.

Det var her Linni kom inn i bildet, og hun tok gladelig over rollen. Hun kom helt til åttende runde i programmet den gang.

- Jeg kom inn fem dager før «Skal vi danse» begynte, og mens de andre hadde hatt en måned på seg til å lære dansene så var det litt annerledes for meg. Jeg hoppet jo inn. Men jeg har virkelig gitt alt, og fått den beste danselæreren. Jeg føler vi har gitt alt hver gang, og kunne ikke gjort det noe bedre. Jeg går ut med hodet hevet, og sier tusen takk for dansen, fortalte Linni til TV 2 den gang.

Lørdag kveld var det Erlend Elias og Marianne som måtte forlate dansen. De hadde fått med seg Svein Østvik på laget sitt, men selv ikke en blid Mallorca-konge kunne redde dem. De måtte ut i danseduell mot Erik Follestad, men reisen endte etter at seerne ikke stemte stylisten frem.

LES OGSÅ: Trude Drevland avslører sitt spesielle forhold til Staysman