<strong>MÅTTE GÅ:</strong> Niclas Wicksell (t.h.) måtte torsdag forlate «Paradise Hotel» etter at han ikke klarte å forhindre de andre guttene i å gni på «ånden i lampen». Her er han sammen med (f.v.) Marius Hagen og Kim Høgås Hansen. Foto: TV3
MÅTTE GÅ: Niclas Wicksell (t.h.) måtte torsdag forlate «Paradise Hotel» etter at han ikke klarte å forhindre de andre guttene i å gni på «ånden i lampen». Her er han sammen med (f.v.) Marius Hagen og Kim Høgås Hansen. Foto: TV3 Vis mer

Kastet seg selv ut av Paradise

- Jeg ville ikke være falsk mot de andre, sier Niclas etter sjokk-exiten som fikk tårene til å strømme.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Niclas Wicksell skapte målløshet og tårer blant de andre deltakerne, da han i torsdagens episode av «Paradise Hotel» avslørte at han ikke hadde klart sitt hemmelige oppdrag, og dermed måtte forlate realityserien.

Etter at kollegaen Niklas Vindel tidligere i uken ble utropt til «ånden i lampen» og utpekte navnbroren som sin største rival, måtte Wicksell overbevise fire av fem gutter om ikke å gni på lampen torsdag for å få bli på «Paradise Hotel».

Til Seher.no avslører han at han aldri prøvde hardt på å klare oppdraget.

- Hvorfor meg?
- Da jeg fikk oppdraget tenkte jeg «hvorfor meg?». Jeg prøvde litt på å overtale de andre, men fant raskt ut at jeg heller ville nyte uka og la det være opp til tilfeldighetene.

- Kanskje kunne jeg klart meg, hvis jeg hadde snakket mer taktikk, men jeg hadde vært der lenge og hatt det fett hele tiden. Jeg ville ikke begynne å være falsk mot de andre nå.

- Hadde det vært enklere å kjempe mot en annen av guttene enn Niklas Vindel?


- Jeg tror ikke det hadde hatt noe å si, kanskje med unntak av de to nye. Jeg følte jeg hadde god tone med alle.

Også nykommeren Daniel Glad måtte forlate «Paradise Hotel» etter å ha blitt vraket i parseremonien av romkameraten Maren Kallhovd.

- Sex var ikke et tema
Den som tok Niclas' exit tyngst, var hans romkamerat Madelen Voreland Berås. Kristiansandsjenta klarte ikke å holde tårene tilbake da de to måtte ta farvel.

Ifølge Niclas ble de to svært gode venner, men noe sex på hotellet var aldri aktuelt noen av de mange nettene de tilbrakte i samme seng.

- Vi ble kjempegode venner, men sex var aldri noe tema mellom oss. I likhet med de andre deltakerne klinte også jeg en del inne på hotellet, men noe mer ville jeg ikke, fordi jeg ikke ville havne i en situasjon hvor det ble sterke følelser for en av jentene.

- Jeg så jo hvordan det ble mellom Maren og Kim og er glad for at det ikke var meg.

- Mer på sjekker'n i Norge
Niclas avslører at han imidlertid ikke har vært like tilbakeholden etter at han kom hjem igjen fra Mexico.

- Jeg er nok mer på sjekker'n når jeg går ut på byen i Norge. Det er jo også ganske sykt med mange som vil bort og ha kontakt etter at «Paradise Hotel» begynte å gå på TV. Men det er bare hyggelig, og jeg er fortsatt singel, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer