Kastet seg over kjæresten etter seieren

Kjæresten måtte overtale «The Voice»-vinneren til å møte på audition. Fredag endte det i tårer både for Martin Halla og publikum.

OVERTALT AV KJÆRESTEN: Kjæresten kastet seg rundt halsen på Martin Halla etter triumfen. Det er hennes fortjeneste at han stilte på audition i det hele tatt.  Foto: Stella Pictures
OVERTALT AV KJÆRESTEN: Kjæresten kastet seg rundt halsen på Martin Halla etter triumfen. Det er hennes fortjeneste at han stilte på audition i det hele tatt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
CHATEAU NEUF (SEOGHØR.NO): Fredag falt avgjørelsen i tidenes første «The Voice»-finale i Norge.

Til slutt var det Martin Halla som ble «Norges beste stemme», og sakk med det av med en platekontrakt og en Lexus CT 200H.
 
- Det er helt sprøtt. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å komme på audition og nå står jeg her, sa Martin Halla på TV 2 etter seieren.

- I dag er jeg ganske glad for at dro jeg på audition. Det var Maria (kjæresten red. anm) som overtalte meg. Det er ikke mulig å sette ord på dette. Dette er helt surrealistisk, sier Martin.

Under finalen rørte han publikum til tårer, men innrømmer også at han gråt selv på scenen.

- Det var en helt vill låt. Så ja - jeg gråt litt.. Det var veldig fint å ha hele familien i salen, sier Martin etter seieren.

- I morgen vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Kanskje jeg tar meg en tur på hytta.

Martins mentor Magne Furuholmen, lover at han skal være der for Martin framover. Han har tidligere sammenlignet Martin med Morten Harket.

- Det er alltid dumt å sammenligne artister, men Martins stemme er unik. Han har gått hele veien selv. Han har ikke bare vunnet mitt hjerte, men hele det norske folk. Jeg er glad for å ha gitt han denne muligheten, sier Furuholmen.

- Jeg er helt sikker på at Martin kan gå helt til topps. Jeg oppdaget han med en gang han åpnet munnen sin på blindaudition. Jeg må sørge for at han nå får best mulig vilkår å jobbe etter fremover, sier a-ha-stjernen. 

Og vinneren hylles også av de tapende finalistene.


- Martin fortjener å vinne. Han er helt spesiell. Jeg har så mange adjektiver om han at jeg kunne prata i en evighet, sier Hege Øversveen.

- Det er ikke surt å ikke vinne selv. Jeg gikk inn i finalen og tenkte og følte at jeg ikke kom til å vinne, sier hun.

- Det er velfortjent at Martin vant. Det er Norges beste stemme og da var det en selvfølge at han vant, sier Leif Anders Wentzel.

Deltakerne sang to låter hver i finalen.
Hege Øversveen:
Finalelåt: «Are you happy» - Hanne Sørvaag
«Where did I go wrong» - egenkomponert, medley med de andre finalistene

Aleksander Walmann Åsgården:
Finalelåt: «Finer feelings» - Spoon
«A Team» - Ed Sheeran,medley med de andre finalistene

Martin Halla:
Finalelåt: «Take it with me» - Tom Waits
«We found love» - Rihanna,medley med de andre finalistene

Leif Anders Wentzel:
Finalelåt: «Feeling good» - Nina Simone (Michael Bublé)
«I need a dollar» - Aloe Blacc, medley med de andre finalistene

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer