Kastet seg over Jennifer Hudson

Assistenten trodde ikke sine egne øyne da han åpnet julegaven fra Oscar-vinneren. Se video!

GA BORT HUS: Jennifer Hudson ga bort et hus i julegave til sin venn og personlige assistent.
GA BORT HUS: Jennifer Hudson ga bort et hus i julegave til sin venn og personlige assistent. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist og Oscar-vinner Jennifer Hudson (32) ga sin personlige assistent Walter Williams en svært sjenerøs julegave.

Da Williams - som Hudson beskriver som «sin beste venn siden sjette klasse» - åpnet kortet han fikk, oppdaget han en beskjed om at  Jennifer vil kjøpe et hus til ham.Reaksjonen ble et eneste stort hyl, før han kastet seg over en leende Jennifer. Etterpå fortsatte han å skrike ut i glede.

STJERNE: Jennifer Hudson har gjort stor suksess både som artist og skuespiller. I november ble hun hedret med en stjerne på Hollywoods Walk of Fame. Foto: UPI
STJERNE: Jennifer Hudson har gjort stor suksess både som artist og skuespiller. I november ble hun hedret med en stjerne på Hollywoods Walk of Fame. Foto: UPI Vis merJennifer Hudson er kjent for å ha et svært nært forhold til sine venner, etter at hennes mor, bror og syv år gamle nevø ble skutt og drept i Chicago.

I 2012 var Jennifer en av artistene som stod på scenen under Nobelkonserten i Oslo.

LES OGSÅ:  Rørte publikum til tårer

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer