Kastet seg over hverandre i vannet

Den kvinnelige popstjernen får ikke nok av sin britiske aristokrat-kjæreste...

KYSS, KLAPP OG KLEM: Geri Halliwell lot ikke anledningen gå fra seg til å kysse litt på sin kjæreste Henry Beckwith da de to ferierte sammen i Mexico tidligere denne uken. Foto: Stella Pictures
KYSS, KLAPP OG KLEM: Geri Halliwell lot ikke anledningen gå fra seg til å kysse litt på sin kjæreste Henry Beckwith da de to ferierte sammen i Mexico tidligere denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se flere bilder fra Geri Halliwells romantiske ferie nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Den tidligere «Spice Girls»-sangerinnen Geri Halliwell (38) har i over ett og et halvt år vært sammen med den britiske rikmanns-sønnen Henry Beckwith, og paret har flere ganger blitt gjenstand for bryllupsrykter.

Nå spekulerer mange fans igjen om et bryllup er på trappene, etter at Geri de siste dagene har pleiet kjærligheten sammen med sin Henry i Mexico.

Paret brukte hver anledning til å kysse og klemme ute i bølgene, uten å bry seg om hvem som så på.

Geri - som har datteren Bluebell fra et tidligere forhold - kan også glede seg over mer enn lykke på hjemmebane om dagen.

Nylig lanserte hun sin egen badetøykolleksjon, og avslørte nylig også hvordan hun hadde klart overvinne sine tidligere bulimiproblemer.

- Det å ha bulimi er en del av livshistorien min. Jeg lukker ikke døren for det, men jeg fokuserer heller ikke på det. Det er noe jeg har gått gjennom. Jeg er definitivt mindre kontrollerende når det gjelder hvordan jeg ser ut, og jeg har lært meg å slappe av og la ting flyte litt, sier hun til Daily Mirror.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Builimi er en del av livshistorien min

FORELSKET: Geri Halliwell prøver ikke å legge skjul på sin begeistring for Henry. Foto: Stella Pictures
PÅ BEDRINGENS VEI: Etter flere års kamp mot sin bulimi, kan Geri Halliwell nå smile over at hun er tilbake i toppform. Foto: Stella Pictures
OOPS: Geri kontrollerer at bikinien sitter på plass. Foto: Stella Pictures
BØLGEKOS: Geri og Henry brød seg ikke om fotografene under den romantiske ferien i Mexico. Foto: Stella Pictures
KYSS, KLAPP OG KLEM: Geri Halliwell lot ikke anledningen gå fra seg til å kysse litt på sin kjæreste Henry Beckwith da de to ferierte sammen i Mexico tidligere denne uken. Foto: Stella Pictures