Prins Harry og prins William

- Kastet seg i bilen for å konfrontere broren

Skal ha hatt en svært opphetet telefonsamtale om Meghan.

DÅRLIG STEMNING: Det har lenge florert rykter om at brødrene er langt fra perlevenner. Foto: Yui Muk/AP/NTB
DÅRLIG STEMNING: Det har lenge florert rykter om at brødrene er langt fra perlevenner. Foto: Yui Muk/AP/NTB Vis mer
Publisert

Ryktene om isfront mellom prinsebrødrene Harry (37) og William (40) har svirret i lang tid, og i den nye franske TV-dokumentaren «Red Line: William and Harry, the enemy brothers», skal flere detaljer om brødrenes relasjon være avdekket.

I dokumentaren kommer det blant annet frem at William skal ha blitt så sint på broren at han kastet seg i bilen og kjørte mot slottet for å konfrontere broren etter en samtale om hertuginne Meghan (41). Det skriver The Mirror.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Satte kursen mot slottet

Ifølge nettstedet skal Harry rasende ha lagt på røret med broren, etter å ha blitt konfrontert med vitneforklaringer i forbindelse med Meghans mobbeanklager.

Storebroren skal angivelig ha blitt så sint på brorens insisteringer om å beskytte Meghan fra kritikk, at han kastet seg i bilen mot slottet for å konfrontere Harry. Det forteller forfatter Pierric Geais i dokumentaren.

- William, som ikke likte Meghan så godt fra før av, ble rasende. Han ringte Harry direkte, og Harry slo røret rett ned, forklarer Geais.

BARE TRIST: Dette sier ekspertene om det famøse Harry og Meghan-intervjuet Vis mer

Det blir også hevdet at irriterte ansatte trakk seg fra kongehuset og opprettet en WhatsApp-gruppe kalt «The Sussex Survivors' Club», oversatt til «Sussexenes klubb for overlevende». Harry og Meghan er hertug og hertuginne av Sussex.

Ifølge kongelig reporter for The Times, Valentine Low, skal en person ha vært redd i forkant av en prat med Meghan at «hun sa at hun følte seg uvel».

- Noen av disse unge kvinnene hadde blitt ødelagt, hevder Low i dokumentaren.

Mobberapport «begravet»

I fjor meldte The Times at ansatte ved Hoffet hevdet at Meghan har stått bak mobbing av flere ansatte på Kensington Palace da hun og prinsen bodde der. Hun skal også ha gjort at enkelte tok til tårene.

«Vi er åpenbart bekymret over anklagene i The Times fra tidligere ansatte om hertugen og hertuginnen av Sussex», het det i en uttalelse fra Buckingham Palace, ifølge Independent.

Måneder senere sluttet også prins William (39) og hertuginne Kates (40) kommunikasjonsrådviger, Jason Knauf - en av de ansatte som beskyldte hertuginne Meghan for mobbing.

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Vis mer

En rapport med undersøkelser rundt påstandene, som skal ha vært utført av et uavhengig advokatfirma, ifølge CNN, har ennå ikke blitt offentliggjort.

Grunnen skal være at kongehuset ikke vil bidra til ytterligere rifter mellom Harry og Meghan - og resten av kongefamilien.

Rapporten skal i tillegg vært finansiert av dronning Elizabeth (96) selv. Det har fyrt oppunder spekulasjonene om at rapporten har blitt «begravet» av Buckingham Palace.

LES OGSÅ: Fikk bildenekt: - Ingen sjans

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer