Kastet roser på fansen

Lady Gaga og Donatella Versace skapte kaos i Italia.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: To motebevisste damer Lady Gaga (26) og Donatella Versace (57) hadde nok mye å prate om da de møtte hverandre i Italia. Donatella hadde invitert Gaga til middag i motehusets palass i Milano. 

- Kan nesten ikke vente til Lady Gaga kommer til middag. Hun er så inspirerende, skrev Versace på Twitter. 

Og «Born This Way»-stjernens besøk gikk ikke upåaktet hen. Flere hundre fans hadde samlet seg utenfor herskapshuset og hylte og skrek for at damene skulle vise seg.

Se også premieren på Seoghør.no Weekend her!

De to fulgte fansens ønske og kom ut på balkongen til jublende applaus fra de fremmøte, og viste sin takknemlighet ved å kaste ned roser. 

Gaga har lenge vært en stor fan av motehuset, som ble styrt av Donatellas bror Gianni før han ble skutt og drept av en sinnsforvirret mann i 1997. 

- Noen legender er virkelige. Bilde av meg som går inn i Giannis leilighet som hun pyntet med 40 000 roser, skriver Gaga. 

Besøket ble dokumentert av stjernefotograf Terry Richardson.  

Gaga har vært mye i rampelyset den siste tiden på grunn av sin nye fyldige figur. Nylig fortalte hun også at hun har slitt med bulimi og anoreksi. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lady Gaga takket moren for støtten 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer