<strong>FREKK FLØRT:</strong> Sacha Baron Cohen, i rollen som sin nye filmkarakter, viste seg frem for Elisabetta Canalis på en yacht i Frankrike.  Foto: All Over Press
FREKK FLØRT: Sacha Baron Cohen, i rollen som sin nye filmkarakter, viste seg frem for Elisabetta Canalis på en yacht i Frankrike. Foto: All Over Press Vis mer

Kastet over bord i Cannes

Elisabetta Canalis' båtflørt endte i vannet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den italienske skjønnheten Elisabetta Canalis (33) har de siste årene blitt mer kjent for sine kjendiskjærester enn for sin modellkarriere. 33-åringen datet lenge filmkjekkasen George Clooney, men han dumpet henne da forholdet ble for seriøst.

De siste månedene har Elisabetta vært sammen med «Jackass»-stjernen Steve-O, men også dette forholdet tok nylig slutt.

Onsdag ble hun sett sammen med en ny mørk mann. Canalis lå på dekket på en yacht utenfor Cannes og drakk champagne med diktator Aladeen, den siste rollefiguren til komikeren Sacha Baron Cohen (40).

«Det nye paret» solte seg, drakk champagne og smurte hverandre inn med solkrem, men idyllen ble brutt da diktatoren fikk nok og kastet Canalis over bord.

Hendelsen var en del av et PR-stunt for å promotere filmen «The Dictator» som hadde norsk premiere onsdag kveld. Cohen spiller en diktator fra det fiktive landet Wadiya.

Skuespilleren har gjort flere PR-stunt rundt filmen, ikke minst på Oscarutdelingen der han helte en krukke med aske over Ryan Seacrest på den røde løperen. 

 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer