KASTET OPP: "Gossip"-vokalist Beth Ditto kastet opp på en guttegjeng som mobbet henne. Foto: All Over Press
KASTET OPP: "Gossip"-vokalist Beth Ditto kastet opp på en guttegjeng som mobbet henne. Foto: All Over PressVis mer

Kastet opp på guttegjeng

Den kjente lesbiske rockeren Beth Ditto kastet opp på en homohetsende guttegjeng.

SEHER.NO: Den lesbiske "Gossip"-vokalisten Beth Ditto (26), som ble verdenskjent da hun ble kåret til "the coolest person in rock" av prestisjebladet NME i 2006, innrømmer nå at hun en gang kastet opp på en guttegjeng som mobbet hennes fordi hun er lesbisk, skriver Female First.


Og ikke fordi hun var full og ikke kunne kontrollere seg, nei, det var fullstendig med vilje.


Ditto vant NME-kåringen i 2006 nettopp fordi hun er en kjent forkjemper av homofiles rettigheter, stolt av sin formfulle kropp og sammen med en transseksuell mann.


Og hun er ikke redd for å sjokkere.


Nylig nektet hun å opptre på åpningen til en av klesgiganten Top Shops nye butikker fori de ikke lager klær i hennes størrelse, og hun har tidligere uttalt at det å være oppvarmingsband for suksessgruppa "Scissor Sisters"  var virkelig "soul sucking".


Et annet tilfelle skjedde for en stund siden da rockeren var på en båttur og en guttegjeng begynte å plage henne på grunn av hennes seksualitet. Tilslutt ble Ditto så irritert at hun stakk fingeren i halsen og kastet opp over de.


- En gang kastet jeg opp på noen homofobe gutter på en båt. Når jeg tenker tilbake på det var det kanskje ikke den mest hygieniske eller sunne tilnærmelsen, men jeg så på det mer som politisk taktikk enn hevn, og det var tross alt veldig, veldig effektivt. Nå vil jeg jo kanskje si at spørsmålet "to puke or not to puke" er åpent for debatt, men det gav meg en form for lettelse å gjøre det, og jeg kan ikke si at jeg har angret på det, har sangerinnen uttalt.


Og Ditto har aldri vært redd for å bruke kroppen sin for å sjokkere. 


Tidligere i år blottet hun sitt nakne underliv for publikum under en konsert på en musikkfestival.


Den formfulle sangerinnen heiste opp skjørtet sitt, dro ned trusa og kastet den ut til et sjokkert, men ekstatisk publikum.


LES OGSÅ: - Sjokkerte fans