Kastet opp på filmsettet

Noomi Rapace var glad for å være ferdig som Lisbeth Salander.

FERDIG MED SALANDER: Noomi Rapace forteller at hun er ferdig med rollen som Lisbeth Salander, og ønsket ikke å spille henne i Hollywood-versjonen av Millenium-filmene.  Foto: Stella Pictures
FERDIG MED SALANDER: Noomi Rapace forteller at hun er ferdig med rollen som Lisbeth Salander, og ønsket ikke å spille henne i Hollywood-versjonen av Millenium-filmene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter innspillingen av «Millenium»-trilogien var Noomi Rapace (32) så sliten at hun kastet opp. Da de andre ønsket å feire suksessen med champagne, løp den den svenske skuespilleren til nærmeste toalett.

- Siste dagen vi filmet ville produsentene feiret fordi vi har jobbet med prosjektet i ett og et halvt år. Jeg kastet opp på toalettet. Det var merkelig, akkurat som jeg prøvde å få karakteren ut av meg, sier hun ifølge nettstedet contactmusic.


32-åringen spiller den mystiske Lisbeth Salander i filmene basert på bøkene «Menn som hater kvinner», «Jenta som lekte med ilden» og «Luftslottet som sprengtes». I Hollywood holder de for tiden på å spille inn filmene med amerikanske skuespillere. Rollen som Lisbeth spilles av Rooney Mara, og Noomi forteller at hun heller aldri ønsket å spille rollen på nytt.

- Jeg er veldig ferdig med henne. Jeg gjorde mitt beste, og ser ingen grunn til å gjøre det igjen, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri strevd for dette  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer