Chrissy Teigen:

Kastet opp på datterens første dag i barnehagen

Beklaget seg overfor de andre foreldrene på Twitter.

UHELDIG: Chrissy Teigen presterte å kaste opp under datterens omvisning første dag i barnehagen. Her med lille Luna og ektemannen John Legend tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix
UHELDIG: Chrissy Teigen presterte å kaste opp under datterens omvisning første dag i barnehagen. Her med lille Luna og ektemannen John Legend tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

På mandag var det mange spente foreldre i anledning første skoledag. For modell Chrissy Teigen (32), og ektemannen John Legend (39), var det en ekstra spent stemning, skal man tro Chrissy selv.

I anledning deres eldste datter Luna Simone Stephens (2) aller første dag i barnehagen, tok duoen med seg hele familien for å støtte den lille to-åringen.

Det skulle imidlertid vise seg at ikke alt gikk etter planen for den nervøse tobarnsmoren.

For mens familien fikk omvisning i Lunas nye barnehage (preschool på engelsk, journ.anm.), presterte «Lip Sync Battle»-programlederen å kaste opp foran forsamlingen av foreldre og småbarn.

Beklaget seg

Senere samme dag valgte Chrissy å ty til Twitter for å beklage seg overfor foreldrene for den svært uheldige hendelsen.

«Hei alle sammen fra Lunas skoleomvisning i dag. Jeg beklager for at jeg kastet opp koffein idet jeg ankom, at jeg ikke klarte å holde øynene åpne og at jeg hadde den mest bråkete nyfødte i rommet. (Dette er ingen spøk, veldig lei for det, ses i morgen)».

Hadde jetlag

Ifølge Us Weekly benyttet også tobarnsmoren anledningen til å dele de tre faktorene som gjorde at den akutte kvalmen oppsto.

Familien på fire kom nemlig akkurat hjem fra et langt opphold i ferieparadiset Bali, og det var tydelig at jetlaget hadde satt sine spor.

no idea what animal this is but i love it

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

«Det var ikke nerver for første skoledag. Det var vinen fra i går og koreansk grillmat med en blanding av jetlag», avslørte 32-åringen på Twitter-kontoen sin.

Ricky Choi, en av fedrene som fikk med seg den uheldige scenen, svarte med en sympatisk hilsen til tobarnsmoren.

«Hyggelig å se dere! «The struggle is real», vi har alle vært der. Du og John Legend er fantastiske foreldre og håndterte det hele med respekt. Håper Luna får et flott skoleår».

Flere reaksjoner

Twitter-innlegget har fått mye oppmerksomhet i etterkant, og det er flere foreldre som svarer 32-åringen med at de har opplevd lignende flauser.

«Datteren min kastet opp på pulten sin første skoledag, og min andre datter svelget en mynt og kastet opp på et av barna sine sko», skriver en mor til 32-åringen.

Saken fortsetter nedenfor.

Sans for humor

Chrissy er en populær dame som er kjent for å lire av seg vitser og morsomheter i sosiale medier.

Like etter at paret fikk den tre måneder gamle sønnen Miles, var John til stede under den årlige Billboard Music Awards i Las Vegas, imens Chrissy satt hjemme på sofaen og ammet.

Da ektemannen dukket opp på TV-skjermen, så Chrissy seg nødt til å kommentere.

- Wow, fikk ikke du akkurat en baby, John? Kom for å ta vare på den. Det er kvalmt, skrev hun til bildet av TV-skjermen hun delte på Twitter.

Twitter-innlegget ble tatt godt imot av fansen, som lo seg i hjel av Chrissys gode humor.

Saken fortsetter under bildet.

CHRISSY TEIGEN OG JOHN LEGEND: Stjerneparet bruker mye humor og ironi i hverdagen som travle tobarnsforeldre. Her er de på en lansering i L.A. i juni. Foto: Chelsea Lauren/ REX /Shutterstock/ NTB scanpix
CHRISSY TEIGEN OG JOHN LEGEND: Stjerneparet bruker mye humor og ironi i hverdagen som travle tobarnsforeldre. Her er de på en lansering i L.A. i juni. Foto: Chelsea Lauren/ REX /Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Ble hyllet for ammebilde

Chrissy deler både små og store øyeblikk fra hverdagen i sosiale medier, og til å være tobarnsmor tar hun det hele med knusende ro.

Kort tid etter at sønnen Miles kom til verden delte hun også et festlig ammebilde med følgerne sine på Instagram.

På bildet ser du 32-åringen ligge toppløs på en solseng mens hun ammer vesle Miles, samtidig som Luna står ved siden av i pysjen sin.

Selv om Luna for lengst er ferdig med å bli ammet, er begge brystene til modellen opptatt på bildet. Det fordi hun har sagt seg villig til å amme dukken til datteren, som forsøker å dekke sin ammende mor med et pledd.

Luna making me feed her babydoll so I guess I have twins now

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

«Luna får meg til å mate babydukken, så jeg har visst tvillinger nå», skrev hun til bildet.

Det skulle ikke ta lang tid før bildet begynte å spre seg som ild i tørt gress. Hittil har bildet fått over tre millioner likerklikk, og tusenvis av positive kommentarer.

LES OGSÅ: Chrissy viser frem sitt spesielle bryst-triks

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer