Kastet opp før foto-shoot

- Jeg ville ikke si noe, fordi alle stresset sånn med TV-innspillingen, sier «Top Model»-Katarina.

SLÅTT UT: En kombinasjon av stress over lengre tid, lite søvn og temperaturer på over 40 grader gjorde Katarina Barannik så dårlig at hun måtte kaste opp før foto-shooten i mandagens episode av «Top Model». Foto: TV3
SLÅTT UT: En kombinasjon av stress over lengre tid, lite søvn og temperaturer på over 40 grader gjorde Katarina Barannik så dårlig at hun måtte kaste opp før foto-shooten i mandagens episode av «Top Model». Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: «Top Model»-deltakeren Katarina Barannik har fått mye skryt av TV-dommerne etter hvert som hun har rykket nærmere finalen, men da jentene skulle fotograferes i Dubais ørken til mandagens program gikk det meste galt..

Mens TV-seerne kun fikk se at hun hvilte seg i et telt fordi hun følte seg dårlig, var virkeligheten langt mer dramatisk.

Kastet opp
Før hun skulle posere foran kamera ble 19-åringens form så laber at hun måtte kaste opp.

- Det var nok en kombinasjon av alt stresset som hadde vært hittil i innspillingen. Vi fikk sjelden sove mer enn noen få timer, fordi TV-innspillingen tok så lang tid. I tillegg var det utrolig varmt og mye reising.

- Plutselig bare smalt det, jeg ble svimmel og følte meg dårlig. Jeg følte meg ikke så veldig pen, da jeg sto i bikini og kastet opp, sier hun til Seher.no.

Trodde hun skulle ryke
Til tross for plagene, gjennomførte Katarina utfordringen, uten å si ifra til noen.

- - Jeg ville ikke si noe, fordi alle stresset sånn med TV-innspillingen. Vi hadde en deltageransvarlig, men akkurat den dagen var hun ikke der, sier «Top Model»-deltakeren.

Etter endt dyst var hun overbevist om at hun kom til å dele samme skjebne som søsteren Darja (20), som tidligere har røket ut av årets konkurranse.

- Jeg er ikke fornøyd med bildet som ble tatt av meg. Jeg syntes juryen valgte et av de styggeste bildene mine, for å kunne kritisere meg. Jeg var sikker på at det var min tur til å reise, og ble derfor lettet da jeg gikk videre.

Istedenfor Katarina ble det hennes konkurrent Roberta Grybauskaite (18) - opprinnelig fra Litauen - som måtte forlate «Top Model»-kollegene.

- Skjønte hva som ville skje
Mens de andre jentene reagerte med overraskelse, hevder Roberta hun skjønte på forhånd hva som ville skje.

- Jeg gjettet det utfra juryens kommentarer, men jeg ble likevel småsur da jeg måtte dra. Jeg var blitt vant til alle menneskene, og så var det plutselig «ha det bra», sier hun til Seher.no.

Roberta - som går siste året på videregående - hevder hun foreløpig ikke har bestemt seg for om hun vil satse på modellyrket.

- I Norge kan man ikke leve som modell alene, jeg vet ikke om jeg vil satse på det eller noe annet. «Top Model» er gøy, men har ikke så mye med modellbransjen å gjøre. Men jeg har jo fått mye TV-erfaring i hvert fall.

Roberta hevder hun ikke kjenner seg igjen i slik hun har fremstått i serien.

- Jeg virker veldig rolig på TVen, men det er nok klippet kraftig til. Normalt er jeg en jente som liker å lage moro rundt meg, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: