Will Smith:

Kastet opp etter sex

Will Smith deler vond opplevelse fra fortiden.

EKTEPAR: Will Smith og kona Jada Pinkett Smith på rød løper nylig. Førstnevnte deler erfaringer fra før han møtte kona. Foto: Emma McIntyre/Getty/AFP/NTB
EKTEPAR: Will Smith og kona Jada Pinkett Smith på rød løper nylig. Førstnevnte deler erfaringer fra før han møtte kona. Foto: Emma McIntyre/Getty/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at Hollywood-stjernen Will Smith (53) og familien er svært frittalende. De holder tilsynelatende aldri igjen når de uttaler seg, noe skuespilleren heller ikke gjør nå.

I sin nye bok «Will» åpner han ifølge Page Six opp om da hans tidligere partner skal ha vært utro, hvorpå han gikk til sengs med en rekke kvinner.

Stjernen forklarer at han hadde det vondt, og at han trengte å føle seg bedre. Han forteller også at da eksen var utro, hadde han bare ligget med en annen kvinne før henne.

STERKT: Will Smith og Janet Hubert var kolleger i «Fresh Prince of Bel Air» helt til de ikke var det, og så snakket de ikke sammen på 27 år. Her møtes de endelig igjen. Video: Red Table Talk / Facebook Watch Vis mer

Kjærlighetssorg

Selv om Smith bedyrer at han gikk til sengs med mange kvinner i etterkant, var det trolig noe han innerst inne ikke hadde særlig lyst til. Han reagerte nemlig svært spesielt etter samleie, forteller han.

«Jeg hadde sex med mange kvinner, og det var så ubehagelig i forhold til hvem jeg innerst inne er at jeg utviklet en psykosomatisk reaksjon på å få orgasme», skriver han ifølge nettstedet.

«Det fikk meg bokstavelig talt noen ganger til å knele, og noen ganger kastet jeg til og med opp», fortsetter han.

NY SERIE: Vi har lagt vår elsk på HBO Max' nye serie «The Sex Live of College Girls». Denne serien har ALT! Video: Rød Løper Vis mer

Til tross for den sterke reaksjonen etter samleie, fortsatte skuespilleren å ha sex med flere kvinner i håp om å ta knekken på kjærlighetssorgen, skriver han.

I dag er Will Smith gift med Jada Pinkett Smith (50), som han har barna Jaden (23) og Willow (21) med. Will har også sønnen Trey (29) fra tidligere.

Delte detaljer om sexlivet

53-åringen er imidlertid ikke den eneste som har åpnet seg om eget sexliv. Det gjorde nemlig også hans nåværende partner Jada tidligere i år.

Gjennom sitt eget Facebook-talkshow «Red Table Talk» har hun flere ganger vakt oppsikt med intime avsløringer, noe hun også gjorde i oktober.

DEN GANG DA: Reality-TV har den siste tiden blitt hakket mer stuerent, der til og med skandale-programmet «Ex on the Beach» har gått i samme spor. Her er et tilbakeblikk på hvordan programmet en gang var. Video: Rød Løper Vis mer

Under en helt spesiell episode av showet brettet hun ut om personlige detaljer med ektemannen, hvor hun blant annet fortalte om utfordringene med å opprettholde et sunt sexliv i ekteskapet.

- Det er vanskelig. Det jeg og Will snakker mye om er selve reisen. Vi begynte med dette i en veldig ung alder. Jeg var 22 år gammel. Det er derfor det virkelig gikk opp for meg at jeg har et ansvar, fortalte hun.

Pinkett Smith la til at man ikke alltid kan forvente seg at partneren vet hva man trenger, spesielt når det kommer til sex.

- Det er det samme som om noen skulle sagt at dersom jeg elsker deg, bør jeg vite det. Eller, hvis du elsker meg, bør du lese tankene mine. Det er ikke slik det fungerer, fortsatte hun.

«EX ON THE BEACH DANMARK»: Teitur og Sandra skal til å ha sex, men så skjer noe som aldri har skjedd på «Ex on the Beach» tidligere. Video: Discovery. Manus/klipp: Celina Morken Vis mer

For Pinkett Smith er kommunikasjonen avgjørende for et sunt forhold. Hun mener at begge parter i relasjonen skal kunne fortelle åpent og ærlig til hverandre om hvilke ønsker og behov man har.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med porno-avsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer