Kastet opp da kjæresten fridde

Men på andre forsøk kom «The Mentalist»-stjernen i mål.

TV-STJERNER: I «The Mentalist» spiller Robin Tunney rollen som Teresa Lisbon. Her er hun med hovedrolleinnehaver Simon Baker, som spiller Patrick Jane i TV3-serien. Foto: Fame Flynet
TV-STJERNER: I «The Mentalist» spiller Robin Tunney rollen som Teresa Lisbon. Her er hun med hovedrolleinnehaver Simon Baker, som spiller Patrick Jane i TV3-serien. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «The Mentalist»-skuespilleren Robin Tunney (40) skal gifte seg. Nettstedet UsMagazine.com skriver at kjæresten, Nicky Marmet, fridde første juledag.

Tunney, som spiller rollen som Teresa Lisbon i TV3-serien, var på ferie i Brasil med kjæresten, da han fridde.

- Diamanten var fra bestemoren hans sin forlovelsesring. Det betyr så mye for meg at den var det. Hun hadde et langt og lykkelig ekteskap med bestefaren hans. Jeg tror det betyr lykke, sier hun til nettstedet.

Marmet måtte prøve to ganger før han endelig fikk fridd i løpet av ferien.

- Han prøvde tidligere, men jeg hadde det jeg trodde var denguefeber, og kastet opp over skulderen hans da han var i ferd med å ta fram ringen.

Dette blir Tunneys andre ekteskap. Hun var gift med produsenten Bob Gosse fra 1997 til 2002.

LES OGSÅ: Mentalist-stjerne fikk en datter
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer