Kastet opp da kjæresten dumpet henne

Filmstjernen Emma Stone taklet kjærlighetsbruddet svært dårlig.

SAMMEN OVERALT: Enten de er på jobben eller hjemme så er Emma og Andrew kjærester. De to falt for hverandre under innspillingen av «The Amazing Spiderman». Foto: Fame Flynet
SAMMEN OVERALT: Enten de er på jobben eller hjemme så er Emma og Andrew kjærester. De to falt for hverandre under innspillingen av «The Amazing Spiderman». Foto: Fame Flynet Vis mer
SEOGHØR.NO: Skuespillerinnen Emma Stone (23) er for tiden aktuell på norske kinoer i filmen «The Amazing Spiderman». Hun er også lykkelig sammen med kollegaen og hovedrolleinnehaveren fra samme film, Andre Garfield (29).

Men kjærligheten har ikke alltid vært like lett. Da et tidligere forhold gikk i grusen, skal hun ha blitt så nedbrutt at hun svarte med å kaste opp.

- Jeg krabbet rundt på gulvet. Jeg husker at jeg kastet opp. Jeg har aldri følt noe så grusomt. Det var som noen hadde drept deg, og du måtte leve deg gjennom det og se på at det skjedde. Det var helt forferdelig, sier hun ifølge nettstedet Contactmusic.

Tidligere har Stone også avslørt at hun fortsatt sliter med angst, som har røtter helt tilbake til barndommen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skrek av sjokk på direkten