KASTET MASKA: Slipknot-medlemmene er til vanlig kledd i masker i alle offisielle sammenhenger, men tirsdag stilte de opp som seg selv for å hedre sin avdøde bassist Paul Gray. Fra venstre Corey Taylor , Shawn «Clown» Crahan, Sid Wilson og Mick Thompso
KASTET MASKA: Slipknot-medlemmene er til vanlig kledd i masker i alle offisielle sammenhenger, men tirsdag stilte de opp som seg selv for å hedre sin avdøde bassist Paul Gray. Fra venstre Corey Taylor , Shawn «Clown» Crahan, Sid Wilson og Mick ThompsoVis mer

Kastet maskene for sin døde venn

Bandkollegaene seg uten maske, da de sørget over avdøde Paul Gray. Tilstede var også Grays gravide kone.

SEHER.NO:  Rockeverdenen har reagert med sorg etter gårsdagens nyhet om at bassisten i bandet Slipknot, Paul Gray, mandag ble funnet død i et hotellrom i Iowa, 38 år gammel.

Sammen med de andre medlemmene i Slipknot var Gray kjent for alltid å opptre på scenen iført maske, noe som har ført til mange teorier blant fansen om hvordan de ser ut.

Men tirsdag hedret de gjenværende medlemmene sin avdøde kollega ved å stille opp på en pressekonferanse helt uten masker.

- Den eneste måten jeg kan summere opp Paul Gray på er kjærlighet, sier vokalist Corey Taylor ifølge nettstedet Contactmusic.

Politiet etterforsker fortsatt omstendighetene rundt Grays død.

En obduksjon av ham har foreløpig ikke gitt resultater, men ifølge Contactmusic mistenker ikke myndighetene at det har skjedd noe kriminelt.

Gray etterlater seg kona Brenna, som han ventet barn med i september.

- Han var en utrolig person, og jeg vil at folk skal huske ham slik. Datteren hans vil huske ham som han var, sier hun ifølge nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slipknot-bassist funnet død