Kastet klærne på scenen

Lady Gaga viste frem resultatet av de siste måneders hardtrenig.

FØR: En langt kraftigere Lady Gaga i 2012, etter at hun innrømmet å ha gått opp 10-12 kilo. Foto: All Over Press
FØR: En langt kraftigere Lady Gaga i 2012, etter at hun innrømmet å ha gått opp 10-12 kilo. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO:  Det var en sylslank, stram og sexy Lady Gaga (27) som gjorde comeback på scenen under MTV Music Video Awardsi New York søndag.

Den minimale skjell-bikinien overlot ikke mye til fantasien, men avslørte at stjernen har gått ned minst alle de 10-12 kiloene hun la på seg i fjor.

Jobbet beinhardt!
For det siste året har vært tøft. Først gikk hun opp mange kilo i vekt. Og på grunn av en akutt hofteoperasjon tidligere i år, måtte «Bad Romance» sangeren kansellere avslutningen på sin verdensturne «Born This Way», og ble sittende i rullestol i flere uker.

Men hun jobbet beinhardt for å komme tilbake, og i august slapp hun sin første singel «Applaus».

11 november kommer albumet «ARTPOP», som er hennes fjerde studioalbum. 

Ble mobbet!

Veien til suksessen har imidlertid ikke bare vært en dans på roser for Gaga. Hun har tidligere avslørt at hun ble mobbet som tenåring på grunn av sitt særpregne, italienske utseende.
- På barneskolen og ungdomskolen ble jeg mobbetfor den store nesa og runde figuren min, sier hun i et intervju med Daily Mail.

Da hun begynte på high school var Stefani Joanne Angelina Germanotta, som er hennes egentlige navn, besatt av å få en tynn ballerinakropp, og påførte seg bulimi.

 - Mobbing blir med deg hele livet. Jeg var aldri en vinner, bare en taper, og det ligger fremdeles i minnet, sier Gaga, som nå gjør mye for å bekjempe mobbing, både på og utenfor scenen.

Nå er superstjernen tilbake, frekkere, råere og mer sexy enn noen gang!

LES OGSÅ: - Jeg blir en streng og morsom mamma