Kim Kardashian:

Kastet klærne på restaurant

Kim Kardashian tok middagen i Tokyo til nye høyder.

IKKE BESKJEDEN: Kim Kardashian (37) er ikke ukjent med lettkledde bilder, og tok opp igjen tråden i Tokyo. Her er hun avbildet i forkant av det nevnte restaurantbesøket. Foto: NTB Scanpix
IKKE BESKJEDEN: Kim Kardashian (37) er ikke ukjent med lettkledde bilder, og tok opp igjen tråden i Tokyo. Her er hun avbildet i forkant av det nevnte restaurantbesøket. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Kardashian-søstrenes Tokyo-besøk har på ingen måte forbigått i stillhet. Den verdensberømte trioen - bestående av Kim (37), Kourtney (38) og en høygravid Khloé (33), har holdt jernet varmt på sosiale medier gjennom hele oppholdet, og har ikke vært beskjedne med oppdateringer.

Beskjeden, eller ikke beskjeden, er vel også stikkordet for et av Kim Kardashians siste innlegg fra millionbyen, der hun nyter et hvilket som helst måltid, dog med en noe kreativ og vågal vri.

🍜 nudels

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kardashian har rett og slett valgt å spise middag i Evas drakt, i alle fall på overkroppen.

Nudler i nettoen

Bildet, der den velomtalte trebarnsboren gafler i seg en bolle med nudler, har ikke overraskende nok skapt både overskrifter og kommentarfelt-storm.

Det er riktignok ikke til å stikke under stol at 37-åringen, som ble mor for tredje gang for knappe to måneder siden, er kjent for å vise hud. Realitydronningen har nærmest gjort sport i å dele lettkledde bilder de siste årene, og fikk senest oppmerksomhet i slutten av januar, da hun foreviget sitt eget speilbilde, kun iført glittertruse, på et toalett.

Det siste bildet i samlingen er altså hentet fra Japans hovedstad. Ifølge The Sun befant Kardashian seg, som ble avbildet i Tokyos gater tidligere samme kveld, på en restaurant i nærheten av hotellet hun bodde på.

- Kim Kardashians viser at hun ikke mangler selvtillit, men gode bordmanerer er derimot en annen sak, skriver avisa spøkefullt.

SØSTERTUR: Kardashian-kvinnenes Tokyo-ferie har på ingen måte gått ubemerket hen. Foto: NTB Scanpix
SØSTERTUR: Kardashian-kvinnenes Tokyo-ferie har på ingen måte gått ubemerket hen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kritikkstorm

Kardashian-søstrene returnerte nylig til hjembyen Los Angeles, der Kim for øvrig dro rett på Madonnas Oscar-nachspiel.

Lillesøster Khloé, som er gravid i åttende måned, avslørte kjønnet på babyen samme kveld, i den siste episoden av «Keeping up with the Kardashians».

I programmet forteller også 33-åringen, som venter ei jente, at forløsningen skal skje i Cleveland, der kjæresten Tristan Thompson (26) er bosatt på grunn av basket-karrieren.

Cleveland ligger som kjent i delstaten Ohio, fire og en halv time med fly fra Los Angeles. Med tanke på slengbemerkningene Khloé fikk for å sette seg på flyet til Tokyo, grunnet generell risiko tilknyttet en nært forestående fødsel, spørs det om ikke 33-åringen har en ny kritikkstorm i vente.

Den siste tiden har realityprofilen nærmest ikke kunnet løfte en finger uten at «gravid-politiet» har blandet seg, i alt fra treningsrutiner til hvordan 33-åringen plasserer hånden på den voksende magen.

Selv tar Khloé kritikken med knusende ro - og godt er det.

Saken fortsetter nedenfor.

💗 Kyoto Khlo 💗 8 Month Bump 💗

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

- Ikke få meg til å slutte

- Til dere som plutselig tror at dere er leger. MIN lege og jeg har en god dialog, og mine treningsøkter er godkjent og høyst anbefalt. Takk, barn! Ikke få meg til å slutte å dele ting, freste 33-åringen på Twitter i lys av treningskritikken.

33-åringen befinner seg i skrivende stund fortsatt i Los Angeles, skal vi tro nye bilder hos ukebladet People. I artikkelen er både Kim, Khloé og lillesøster Kendall Jenner (22) avbildet, på et sportsarrangement i den amerikanske storbyen.

Sistnevnte viser seg for første gang etter at hun ble innlagt på sykehus med vitamin-overdose i helga. Jenner skal ha tatt en intravenøs vitamininnsprøytning før søndagens Oscar-fest, men endte i stedet opp på legevakta med en kraftig allergisk reaksjon.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Populariteten av vitamininnsprøytninger har skutt i været blant kjendiser den siste tiden - spesielt før de skal ut på en rød løper.

Det sies at den intravenøse behandlingen skal bidra til å minske akne, fremme vekttap og gi håret ny glød, men metoden er omdiskutert.

Kendall kom seg raskt på beina igjen etter hendelsen, og stilte på Vanity Fair-festen etter Oscar-utdelingen samme kveld.

LES OGSÅ: Raser mot Kim etter indisk Vogue-cover