«Skal vi danse»

Kastet klærne på direkten

- Jeg prøvde å ikke se så mye.

KASTET KLÆRNE: Frank Løke danset i minimalt av klær lørdag. Antrekket imponerte langt ifra dommerne. Foto: TV 2
KASTET KLÆRNE: Frank Løke danset i minimalt av klær lørdag. Antrekket imponerte langt ifra dommerne. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Frank Løke (38) er kjent for å sjokkere i de fleste sammenhenger.

Lørdagens sending av «Skal vi danse» var intet unntak. I forkant av sendingen latet nemlig mye til at Frank skulle danse i en rød og hvit hjertedress, men allerede i løpet av første sekund av sin cha-cha-cha, kastet han klærne.

Frank danset dermed i en spesiallaget rød boratdrakt, noe som langt ifra imponerte dommerne.

- Jeg prøvde å ikke se så mye. Det er ikke noe konkurranse i kropp, men du kunne sikkert fått den tieren her, sa Merete Lingjærde

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Dansen var i uttakt hele veien. Noe god partner følte jeg heller ikke at du var, sa Trine Dehli Cleve.

DÅRLIG MOTTATT: Dansen til Frank Løke falt ikke i god jord hos alle. Foto: TV 2
DÅRLIG MOTTATT: Dansen til Frank Løke falt ikke i god jord hos alle. Foto: TV 2 Vis mer

Dansen imponerte såpass lite at Frank fikk en ener av Merete. Totalt fikk «Action Frank» og dansepartneren Tone Jacobsen elleve poeng.

- Flaut

I pausen forklarte Løke stuntet på følgende måte overfor Se og Hør:

- Jeg måtte kaste klærne, det var bygd opp til det. Jeg kunne ikke bare være helt boyband i hjertedress og levere en halvdårlig dans, jeg måtte levere underholdning, sier han, og fortsetter:

- Neste gang har vi noe enda morsommere på lager som jeg håper vi får gjøre til. Jeg håper folk koste seg og smilte hjemme i stua, sier han.

- Du tenker ikke på at dette er et familieprogram, da?

- Det er ikke Action Frank å danse i hjertedress. Folk viser sex på tv nå til dags, og jeg ser derfor ikke noe farlig i at jeg danser i Borat-drakt, flirer han.

Løkes dansepartner synes det hele var flaut.

- Jeg beklager overfor publikum der hjemme. Dette er et familieprogram, og vi hadde laget et søtt nummer, men dette ble veldig flaut. Jeg har egentlig ikke lyst til å prate med ham akkurat nå, men han får nok høre noe fra flere hold, sier Jacobsen.

Dette er tredje sending på rad, hvor Frank får minimalt med poeng av dommerne.

Saken fortsetter nedenfor.

SKAL VI DANSE: Dagbladets reporter Fanny intervjuer de nye «Skal vi danse»-deltakerne om både det ene og det andre. Video/klipp: Emilie Rydning Vis mer

Ut mot dommerne

Dette har ikke falt i god jord hos Løke tidligere, som nylig hang ut de fire dommerne på sin Instagram-profil .

Under navnet «Action Frank» sammenlignet han nemlig Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson med Sid fra «Istid», den store stygge ulven, kronprinsesse Mette-Marit og «Alvin and the Chipmunks».

- Dårligere dommere skal du lete lenge etter, skrev Løke og fortsatte:

- Gi Løken 17 poeng liksom? Her serverer jeg dans som vil revolusjonere Quickstep, og en dans som Tor Fløysvik garantert vil inkludere i sitt dansepensum. Og det eneste som kommer ut av kjeften på disse tegneseriefigurene er dårlig ånde etter Chili Con Carne-gryta som TV 2 serverte før sending.

Videre skrev den mye omtalte 38-åringen at TV 2 blant annet må kvitte seg med mye «daukjøtt» i juryen for å løfte «Skal vi danse».

Frank Løkes uttalelser gikk ikke dommerne forbi. Overfor Se og Hør fortalte Merete Lingjærde (56), som ble sammenlignet med kronprinsesse Mette-Marit, at hun ikke tok seg nær av Løkes sammenligning og ord.

Likevel innrømmet hun at hun kan komme til å slenge med leppa tilbake.

SØSTRENE OM FRANK: Heidi og Lise Løke overrasket i «Skal vi danse». Samtidig avslørte de mye om broren Frank. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

- Det er klart at Frank har åpnet for munnbruk fremover, men jeg ville nok anbefalt han å bruke mer tid på dansetrening enn å slenge kommentarer i sosiale medier, sa hun spøkefullt.

Se og Hør var også i kontakt med Tore Petterson (39), som kunne fortelle at «sterkere krefter enn dette har forsøkt å sette ham ut av kurs».

- Jeg velger å se humoren i dette. Ikke spesielt god humor, men humor. Min oppfordring er at han kommer seg på dansesenteret og trener som en skikkelig idrettsmann, i stedet for å yppe med dommerne. Det funket ikke i håndball, og det funker ikke her, sa Petterson.

LES OGSÅ: Måtte tenke seg om før de ble sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer