Kastet klærne i TV-program

Sandra Bullock og Chelsea Handler sjokkerte seerne.

SKETSJ: Bullock og Chelsea Handler åpnet Handlers TV-show med en sketsj for å markere at «Chelsea Lately» flyttes til et nytt studio. Foto: FameFlynet
SKETSJ: Bullock og Chelsea Handler åpnet Handlers TV-show med en sketsj for å markere at «Chelsea Lately» flyttes til et nytt studio. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se alle bildene nederst i saken!

SEOGHØR.NO:
Mandag kveld fikk TV-seerne seg litt av en overraskelse da skuespillerstjernen Sandra Bullock (48) og TV-verten Chelsea Handler (37) viste seg uten klær på Handlers TV-show «Chelsea Lately».

Det var i en sketsj på starten av programmet stjernene kastet klærne, for å markere at Handlers program flyttes til et nytt studio.

I det morsomme innslaget raste Bullock mot Handler.

- Du må slutte å ligge med gjestene dine. Det er grunnen til at jeg ikke stiller opp i showet ditt. Fordi jeg ikke har lyst til å ligge med deg, sier Bullock.

Da kontrer Handler:

- Jeg har ikke sex med så mange av dem lenger. Bare noen av rapperne, sier hun, og sikter til at hun tidligere hadde et kort forhold med 50 Cent.

FÅ MED DEG SEOGHØR.NO WEEKEND TV HER 


Etter at innslaget ble sendt på TV, fortalte Handler imidlertid at hun var den eneste som stilte helt naken i sketsjen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kat ble sammen med en mus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer