Kastet klærne i første program

Og programlederen bryr seg ikke om at «Kjærlighetsredet» fikk terningkast 1.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjærlighetshungrige bønder har jaktet på kjærligheten med TV 2, Sigrid Bonde Tusvik har spleiset par på NRK, «Dagens mann» skulle sjekke damer på TV 3 og nå prøver kanalen seg igjen med et nytt datingprogram.

Mandag er det premiere på «Kjærlighetsredet» der én mann eller kvinne kan velge blant fire friere. Men disse kan enten velge kjærligheten eller vrake sin utkårede for penger.

Hett i første episode

Programleder Marianne Jemtegård (33) lover en serie som vil overraske og underholde.

- Det er en deilig kompott av mennesker. Sjarmøren fra Bergen som ligner på en freshere utgave av John Carew. Selvfølgelig også et knippe damer som har bein i nesa, ser bra ut i bikini og ikke redd for å si i fra, sier hun til Seoghør.no.

Den første uken er det 24 år gamle Kindi fra Bergen som skal sjarmere fire damer i feriehuset på Marbella. Allerede i første episode blir det heftig når damene kaster klærne for å nakenbade. I tillegg krever de å se Kindis fysikk i en åletrang treningstights.

- De har bare har én uke på å gjøre inntrykk, så det er viktig å by på seg selv. Det blir hetere og hetere for hver dag. Jeg ble veldig positivt overrasket over at jentene var sporty og skjønte spillet. De må bli sett og tar alle midler i bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer