Kastet klærne i første program

Og programlederen bryr seg ikke om at «Kjærlighetsredet» fikk terningkast 1.

SEOGHØR.NO: Kjærlighetshungrige bønder har jaktet på kjærligheten med TV 2, Sigrid Bonde Tusvik har spleiset par på NRK, «Dagens mann» skulle sjekke damer på TV 3 og nå prøver kanalen seg igjen med et nytt datingprogram.

Mandag er det premiere på «Kjærlighetsredet» der én mann eller kvinne kan velge blant fire friere. Men disse kan enten velge kjærligheten eller vrake sin utkårede for penger.

VALGETS KVAL: Ungkaren Kindi skal i løpet av fire dager stå igjen med sin drømmedame i TV3-programmet "Kjærlighetsredet". Foto: Kyrre Skjelby/TV3
VALGETS KVAL: Ungkaren Kindi skal i løpet av fire dager stå igjen med sin drømmedame i TV3-programmet "Kjærlighetsredet". Foto: Kyrre Skjelby/TV3 Vis mer

Hett i første episode

Programleder Marianne Jemtegård (33) lover en serie som vil overraske og underholde.

- Det er en deilig kompott av mennesker. Sjarmøren fra Bergen som ligner på en freshere utgave av John Carew. Selvfølgelig også et knippe damer som har bein i nesa, ser bra ut i bikini og ikke redd for å si i fra, sier hun til Seoghør.no.

MATCHMAKER: Marianne Jemtegård leder TV3s nye sjekkeprogram. Foto: Kyrre Skjelby/TV3
MATCHMAKER: Marianne Jemtegård leder TV3s nye sjekkeprogram. Foto: Kyrre Skjelby/TV3 Vis mer

Den første uken er det 24 år gamle Kindi fra Bergen som skal sjarmere fire damer i feriehuset på Marbella. Allerede i første episode blir det heftig når damene kaster klærne for å nakenbade. I tillegg krever de å se Kindis fysikk i en åletrang treningstights.

- De har bare har én uke på å gjøre inntrykk, så det er viktig å by på seg selv. Det blir hetere og hetere for hver dag. Jeg ble veldig positivt overrasket over at jentene var sporty og skjønte spillet. De må bli sett og tar alle midler i bruk.

NAKENBAD: Jentene kastet klærne for å imponere Kindi i første episode. Foto: TV 3
NAKENBAD: Jentene kastet klærne for å imponere Kindi i første episode. Foto: TV 3 Vis mer

Klørne kommer ut

I jakten på drømmemannen begynte kvinnene raskt å snu seg mot hverandre.

- Det  var morsomt å se hvor raskt klørne kom ut. Før de hadde sett fyren var konkurranseinnstinktet på plass, sier Marianne.

KASTET KLÆRNE: Allerede i første episode blir det naken hud. Her viser Kindi hvordan han ser ut i sin trange treningstights. Foto: TV3
KASTET KLÆRNE: Allerede i første episode blir det naken hud. Her viser Kindi hvordan han ser ut i sin trange treningstights. Foto: TV3 Vis mer

- Kjempegøy med terningkast én

Programmet har ikke begeistret alle og fikk terningkast én av VGs anmelder, men den kjølige mottagelsen tar Jemtegård med et smil.

- Det er kjempegøy. Vi går ikke inn for å lage et program som får terningkast seks i VG. Det er kjempebra at det ikke traff så bra hos den 48 år gamle anmelderen til VG. Håper det treffer bedre hos målgruppen som er yngre og har et mer ironisk forhold til sjangeren. Det er viktig å lage noe som man kan elske og hate. Ikke laget for å få kulturelt påfyll, men skal ha det jævlig gøy i den timen man ser på.

Se «Kjærlighetsredet» på TV 3 mandag til torsdag kl. 22.30.

LES OGSÅ: - Bryllupet er nok like rundt hjørnet