Kastet klærne i Beverly Hills

David Beckham spradet rundt i bare boksershortsen.

HALVNAKEN: Folk trodde ikke sine egne øyne da David Beckham spradet halvnaken rundt på settet. Mon tro om denne dama fra crewet var ekstra glad for å jobbe denne dagen... Foto: All Over Press
HALVNAKEN: Folk trodde ikke sine egne øyne da David Beckham spradet halvnaken rundt på settet. Mon tro om denne dama fra crewet var ekstra glad for å jobbe denne dagen... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: David Beckham (37) er mange kvinners drømmemann, og nylig kastet kjekkasen klærne for å selge egendesignet undertøy for H&M.

De flotte bildene av den muskuløse fotballspilleren har vekket oppsikt verden rundt, og nå er idrettsstjernen i ferd med å spille inn nye reklamefilmer for klesmerket. 


SE OGSÅ PREMIEREN AV SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Tidligere denne uken fikk han forbipasserende til å sperre opp øynene da han kom gående i bare boksershortsen. Beckham har tidligere sagt at han ble flau av å ta lettkleddbilder, men så svært komfortbel ut i det minimale antrekket da han spilte inn scenene i Beverly Hills. 

Selv om bildene nok blir godt mottatt av millioner av kvinner, skal David bare ha øyne for kona Victoria. I juli i fjor fikk paret sitt fjerde barn, datteren Harper Seven (14 mnd) som er i ferd med å bli en skikkelig pappajente.


I sommer startet ryktene om at Beckham skal ha hatt en affære med opera-sangeren Katherine Jenkins (32), men begge benekter at det er sant. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Victoria ute på byen med Harper   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer