HALVNAKEN: Folk trodde ikke sine egne øyne da David Beckham spradet halvnaken rundt på settet. Mon tro om denne dama fra crewet var ekstra glad for å jobbe denne dagen... Foto: All Over Press
HALVNAKEN: Folk trodde ikke sine egne øyne da David Beckham spradet halvnaken rundt på settet. Mon tro om denne dama fra crewet var ekstra glad for å jobbe denne dagen... Foto: All Over PressVis mer

Kastet klærne i Beverly Hills

David Beckham spradet rundt i bare boksershortsen.

SEOGHØR.NO: David Beckham (37) er mange kvinners drømmemann, og nylig kastet kjekkasen klærne for å selge egendesignet undertøy for H&M.

De flotte bildene av den muskuløse fotballspilleren har vekket oppsikt verden rundt, og nå er idrettsstjernen i ferd med å spille inn nye reklamefilmer for klesmerket. 


SE OGSÅ PREMIEREN AV SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Tidligere denne uken fikk han forbipasserende til å sperre opp øynene da han kom gående i bare boksershortsen. Beckham har tidligere sagt at han ble flau av å ta lettkleddbilder, men så svært komfortbel ut i det minimale antrekket da han spilte inn scenene i Beverly Hills. 

Selv om bildene nok blir godt mottatt av millioner av kvinner, skal David bare ha øyne for kona Victoria. I juli i fjor fikk paret sitt fjerde barn, datteren Harper Seven (14 mnd) som er i ferd med å bli en skikkelig pappajente.


I sommer startet ryktene om at Beckham skal ha hatt en affære med opera-sangeren Katherine Jenkins (32), men begge benekter at det er sant. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Victoria ute på byen med Harper