KEISERENS NYE KLÆR: Kathrine Pehrsson kaster klærne foran Slottet. Foto: Bjod Foto
KEISERENS NYE KLÆR: Kathrine Pehrsson kaster klærne foran Slottet. Foto: Bjod FotoVis mer

Kastet klærne foran Slottet

Kathrine gikk i keiserens nye klær foran Kongens bolig.

SEHER.NO: Forrige søndag klokken 07:30. Glamourmodellen Kathrine Pehrsson entrer slottsplassen sammen med sin fotograf. Naken og kun iført hvite hansker, støvler og hatt poserer hun uredd foran Slottet.

24-åringen forteller til OnlineMagasinet at hun synes det er gøy å vekke oppsikt, og da fotografen kom med idèen til bildene, var hun ikke sen med å svare ja.

- Jeg hadde på meg stor kåpe, og vi lot som om vi var turister for ikke å tiltrekke oss for mye oppmerksomhet. Vi forberedte oss nøye og tok bildene raskt da ingen av gardistene kunne se oss.

Til Seher.no avslører den single modellen at det ikke er første gang hun blir avbildet naken foran slottet.

- Vi gjorde det en gang tidligere, men var det så mye sol, så jeg myste. Derfor måtte vi ta dem en gang til.

Kathrine forteller at hun ser på det hele som kunst, og at hun syntes det var kult med en naken kropp foran Slottet.

- Og det hadde kanskje ikke gjort noe om Kronprinsen var der..

Om de kongelig kunne beskue den veldreide blondinen fra sitt frokostvindu vites imidlertid ikke, for da Seher.no tok kontakt med Slottet, hadde de ingen kommentar til saken.

Men Kathrine er klar i sin tale:
 
- B-kjendisene Harald og Sonja syntes sikkert det var kjempe trivelig med litt action utenfor huset sitt, og Harald trenger ikke se på værdamene på Tv2 på veldig mange dager, skriver den lettkledde modellen på bloggen sin.

Og under tittelen "Takk for kaffen, Harald", ligger nå bildene publisert.

- Jeg får utrolig mange positive tilbakemeldinger, men hjemme på Jevnaker er det nok også noen som baksnakker meg litt, forteller Pehrsson.

Selv er hun svært så fornøyd med bildene, og synes de både er stilige og vekker oppsikt.

- Dessuten synes jeg det er gøy at kroppen min ikke er manipulert i Photoshop på noe vis. Magen og rumpa mi er som i virkeligheten.

Men det var ikke bare fotografens blits som lynte i morgenlyset. Også turistene fra Østen var tidlig på pletten denne dagen, og fikk dermed sin belønning utbetalt i noe mer pikante turistbilder enn vanlig...

Kathrine ble også fotografert på Aker Brygge og Lysaker, og hun oppfordrer alle til å se opp for nye stunts:

- Det er varierende natur i vårt lille pekefinger-land, så det er viktig å følge med ut av vinduet under hele reisen for ikke å gå glipp av detaljene, ler hun til Seher.no 


LES OGSÅ: Her kan hun ha brutt loven