<strong>PORTRETTERT:</strong> En naken Lady GaGa auksjoneres bort på auksjonsportalen eBay. Det høyeste budet så langt er 39.000 kroner. Foto: Stella Pictures
PORTRETTERT: En naken Lady GaGa auksjoneres bort på auksjonsportalen eBay. Det høyeste budet så langt er 39.000 kroner. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kastet klærne for verdenskjent sanger

Superstjernen Lady GaGa auksjoneres bort til høystbydende.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Verdenskjente Tony Bennett (85) er for mange mest kjent som sanger. Men helt siden barndommen har Bennett hatt talent og stor lidenskap for kunst, først og fremst for tegning og for skisser. Nå har han laget et nakenportrett av Lady GaGa (25).

Nakenportrettet ligger ute på auksjonsportalen eBay. Og ifølge E! går overskuddet til veldedighetsorganisasjoner som de to superstjernene begge støtter.

Tegningen er laget på akvarellpapir og viser GaGa liggende på siden uten en tråd på kroppen. Den er underskrevet med Bennetts kunstneralias «Benedetto».

85-åringen, som tidligere i år ga ut albumet «Lady is a Tramp», har gjort en duett med GaGa på sitt album «Duets II». På Twitter skriver han at han er «begeistret» over portrettet som nå auksjoneres bort.
 
Tegningen er laget ut fra den gang Lady GaGa poserte for den verdensberømte fotografen Annie Leibovitz til forsiden av magasinet Vanity Fair.

I øyeblikket er det høyeste budet som har kommet inn på 39.000 kroner. Dette kan imidlertid bli langt høyere, ettersom auksjonen først stopper 19.desember. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lady Gaga til Det hvite hus 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer