POSERER TOPPLØS: I en ny bildeserie poserer Rita Ora halvnaken for den omdiskuterte fotografen Terry Richardson.  Foto: Stella pictures
POSERER TOPPLØS: I en ny bildeserie poserer Rita Ora halvnaken for den omdiskuterte fotografen Terry Richardson. Foto: Stella picturesVis mer

Kastet klærne for skandale-fotograf

Terry Richardson har fått massiv kritikk, men det hindret ikke Rita Ora i å posere halvnaken.

SEOGHØR.NO: Den negative blesten rundt fotograf Terry Richardson (48) hindrer ikke popstjernen Rita Ora (23) fra å kaste klærne i studioet hans.

Fotografen har av flere modeller blitt anklaget for upassende oppførsel og seksuell trakassering, men kaller selv anklagene for en «heksejakt».

I en ny bildeserie poserer Ora på en rekke frekke, avkledde bilder der brystene såvidt er skjult bak Terrys egen skjorte.

- Rita omfavner Richardsons lav-kvalitet-stil der hun suger på en finger, stryker brystene sine og tar seg i skrittet på nye bilder, skriver Daily Mail.

Anklaget for upassende oppførsel

23-åringen viser også brystene iført en gjennomsiktig BH og «R.I.P»-sangerens mange tatoveringer er et blikkfang på de nye bildene.

Richardson er kjent for sine bilder av berømtheter og har tatt bilder av blant andre president Barack Obama, Rihanna, Lady Gaga, Justin Bieber og Beyoncé.

ARTISTPAR: Rita er sammen med den skotske sangeren og DJ-en Calvin Harris.  Foto: Stella Pictures
ARTISTPAR: Rita er sammen med den skotske sangeren og DJ-en Calvin Harris. Foto: Stella Pictures Vis mer

Han sto også bak Miley Cyrus skandale-video «Wrecking Ball» der 21-åringen stiller uten en tråd.

LES OGSÅ: Derfor poserer hun helst i bare undertøyet