Kastet klærne for å teste vennen

Realitystjernen villeKim Karadshian finne ut av kameratens seksuelle legning...

STRIPPET: Kim Karadshian strippet foran sin venn Jonathan Cheban i realityshowet «Kourtney & Kim Take New York» for å teste om han er homofil eller ikke. Foto: Fra TV-serien
STRIPPET: Kim Karadshian strippet foran sin venn Jonathan Cheban i realityshowet «Kourtney & Kim Take New York» for å teste om han er homofil eller ikke. Foto: Fra TV-serien Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mange menn ville hatt problemer med å ikke titte dersom den amerikanske realitystjernen Kim Kardashian (30) hadde kastet klærne foran dem.

Det var nettopp dette Kardashian tenkte da hun skiftet foran kameraten Jonathan Cheban i hun og søssterens TV-serie «Kourtney & Kim Take New York».

Hun ville nemlig teste om han er homofil eller ikke.

30-åringen kaster klærne foran vennen sin i garderoben på hennes hotellrom i New York for å gjennomføre testen etter at kjæresten, nå eksmannen, Kris Humpries hadde fått henne til å tenke over kameratens seksuelle legning.

Kris er overbevist om at PR-guruen Jonathan Cheban er homofil, men Kim er mer usikker og sier at hun aldri har snakket med kameraten sin om hans privatliv.

Kims lille striptease for sine gode venn resulterte ikke i noen usømmeligheter. Jonathan klarte nemlig å holde blikket unna den vakre TV-stjernen.

- Jeg skiftet foran ham, og han tittet ikke, sier Kim i TV-programmet.

Likevel konkluderer Kardashian med at vennen bare kan ha vært høflig og oppført seg pent.

Jonathan selv svarer unnvikende på spørsmål om sin seksuelle legning, skriver Mail online.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tilbudt jobb som stripper

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer