«PARNEVIKS»: Den populære familien deler fra privatlivet sitt gjennom realityserien «Parneviks». Foto: NTB Scanpix / Skjermdump
«PARNEVIKS»: Den populære familien deler fra privatlivet sitt gjennom realityserien «Parneviks». Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Vis mer

Parnevik-familien:

Kastet klærne etter datterens nakenkjole-kritikk

Peg Parnevik fikk kritikk fra følgerne etter den svenske ELLE-gallaen.

Publisert

Den svensk-amerikanske sangeren og låtskriveren Peg Parnevik (24) er for mange også kjent fra realityserien «Parneviks», der vi får et innblikk til Parnevik-familiens liv.

Familien er svært populære i Sverige, og da den svenske, årlige ELLE-Gallaen gikk av stabelen fredag, var Peg en selvskreven gjest.

24-åringen dukket opp på den røde løperen ikledd en glitrende, gjennomsiktig kjole signert Caroline Svedbom, og delte også et bilde på Instagram for å vise frem antrekket.

- Om jeg skinner, skal alle skinne, skriver hun til bildet.

Se dette innlegget på Instagram

if I’m shining everybody gonna shineeee✨

Et innlegg delt av Peg Parnevik (@pegparnevik)

- Jeg er patetisk

Bildet fikk varierende respons i kommentarfeltet, der enkelte hyllet realitystjernens antrekk - mens andre var svært kritiske til kjolen.

Det fikk ifølge Expressen ha fått Peg til å svare med et nytt innlegg.

«Var ikke klar over at jeg startet en hel diskusjon med denne kjolen. Seriøst, jeg kunne ikke bry meg mindre om hva du synes er stilig eller smakfullt. Det sier mer om deg enn meg. Jeg kommer alltid til å kle meg slik jeg vil. Naken eller påkledd, det gir deg fortsatt ikke rett til å anta noe om min intelligens, selvtillit, styrke, og mentale helse. Jeg synes det er morsomt hvor mye folk elsker å rive ned kvinner», åpner hun innlegget med, der hun har delt nok et bilde av den aktuelle kjolen.

Videre skriver 24-åringen at ingen har rett til å dømme henne basert på hvordan hun velger å gå kledd:

«Ganske ekkelt at en kvinnes kropp alltid må være så seksualisert. Du sier at jeg bare vil ha oppmerksomhet, at det ikke går bra med meg, og det er grunnen til at jeg må vise frem kroppen min. Jeg er skamløs, jeg er flau, jeg er patetisk, jeg skulle be om unnskyldning, mamma burde ha oppdratt meg bedre. Jeg lever mitt beste liv. Jeg trives. For første gang i livet er jeg trygg på det. La en kvinne leve», skriver hun til slutt.

Se dette innlegget på Instagram

SISTERS.

Et innlegg delt av Peg Parnevik (@pegparnevik)

Forsvares av moren

Pegs Mor, Mia Parnevik (51), har også tatt til sosiale medier for å støtte datteren. Det gjør hun ved å dele et nakenbilde på Instagram.

«Jeg elsker å være ute i naturen og naken», skriver 51-åringen.

Videre snakker hun til nettrollene:

«Å være fornøyd med det du har fått til i livet, er ingenting å skamme seg over. Så til alle dere som forteller meg hva døtrene mine skal ha på seg eller ikke: Jeg sier til døtrene mine, Peg, Penny og Philippa at de er fabelaktige med alt de gjør. Mitt motto er alltid: Drep alle med vennlighet», skriver moren.

NUDES PÅ AVVEIE: Skuespillerne i NRK-serien «Nudes» får i oppgave å vurdere nettopp ... nudes. Video: Rød Løper Vis mer

Hets for puppebilde

Dette er ikke første gang Peg har fått kritikk for noe hun har publisert i sosiale medier. I 2017 delte hun et bilde der hun skrev at president Donald Trump (72) måtte avsettes.

- Jeg vet at ikke alle kan være på frontlinjen, men man kan gjøre en forskjell. Du kan være generasjonen som setter en stopper for dette, skrev hun til et bilde der hun poserte toppløs og viste fingeren.

Videre skrev hun at det var på tide å velge side:

- Den ene siden støtter rasisme, nedtrykkelse, hvit makt og nazisme. Den andre kjemper for rettferdighet, menneskerettigheter og likestilling, skrev realitystjernen.

Instagram-innlegget er imidlertid fjernet i ettertid, av ukjente årsaker.

Flere raste mot Peg, mens lillesøsteren Penny Parnevik (23) mente det var smart å dele et puppebilde for oppmerksomhet.

- Jeg tenker at bryster er jo «nice», og du vil at folk skal høre på det du sier. Da er det smart å legge ved et bilde av brystene sine, sa hun i en episode av søstrenes podkast da.

NAKENBILDER MOT DONASJONER: Kaylen Ward (20) har samlet inn millioner av kroner for å hindre brannene i Australia. Video: Kaylen Ward / Twitter / NTB Scanpix. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har ikke tid til å ligge

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer