SØT: Kate Upton har gjort suksess som modell - og er en av få som har vært forsidepike på Swimsuit-utgaven av Sports Illustrated to år på rad. Foto: Stella Pictures
SØT: Kate Upton har gjort suksess som modell - og er en av få som har vært forsidepike på Swimsuit-utgaven av Sports Illustrated to år på rad. Foto: Stella PicturesVis mer

Kastet klærne - i Antarktis!

Modell Kate Upton gjør comeback som forsidepike på Sports Illustrated i ekstremt kalde omgivelser.

SEOGHØR.NO: Man må lide for skjønnheten - bare spør supermodell Kate Upton (21)!

Da hun for noen måneder siden poserte foran kamera i forbindelse med coverfoto til Swimsuit-utgaven av Sports Illustrated ble dette gjort på selveste Antarktis - som regnes for å være det kaldeste stedet på jorden.

Men Kate er ingen pyse, og tok oppdraget med et smil.

Etter to måneder med snakkeforbud om Antarktis-prosjektet kan Upton endelig kommentere den eksotiske shooten.

«Endelig kan vi snakke om Antarktis!! Jeg ser kald ut!», tvitret hun nylig.
 
Upton hadde sin debut i ærverdige Sports Illustrated, som blant andre vår egen supermodell Vendela Kirsebom (46) prydet coveret til for 20 år siden, i 2001 - og allerede året etter ble hun hyret inn til å fronte forsiden.

Nå året etter er hun altså tilbake igjen - og tar dermed en «Tyra Banks» som gjorde det samme i 1996 og 1997.

Inne i bladet får Upton selskap av modeller som halvt norske Christine Teigen (27) - forloveden til artist John Legend (34), danske Nina Agdal (20), tidligere «plus-size»-modell Crystal Renn (26) og fotballspiller Cristiano Ronaldos (28) kjæreste Irina Shayk (27).