Kastet klærne - i Antarktis!

Modell Kate Upton gjør comeback som forsidepike på Sports Illustrated i ekstremt kalde omgivelser.

SØT: Kate Upton har gjort suksess som modell - og er en av få som har vært forsidepike på Swimsuit-utgaven av Sports Illustrated to år på rad. Foto: Stella Pictures
SØT: Kate Upton har gjort suksess som modell - og er en av få som har vært forsidepike på Swimsuit-utgaven av Sports Illustrated to år på rad. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Man må lide for skjønnheten - bare spør supermodell Kate Upton (21)!

Da hun for noen måneder siden poserte foran kamera i forbindelse med coverfoto til Swimsuit-utgaven av Sports Illustrated ble dette gjort på selveste Antarktis - som regnes for å være det kaldeste stedet på jorden.

Men Kate er ingen pyse, og tok oppdraget med et smil.

Etter to måneder med snakkeforbud om Antarktis-prosjektet kan Upton endelig kommentere den eksotiske shooten.

«Endelig kan vi snakke om Antarktis!! Jeg ser kald ut!», tvitret hun nylig.
 
Upton hadde sin debut i ærverdige Sports Illustrated, som blant andre vår egen supermodell Vendela Kirsebom (46) prydet coveret til for 20 år siden, i 2001 - og allerede året etter ble hun hyret inn til å fronte forsiden.

Nå året etter er hun altså tilbake igjen - og tar dermed en «Tyra Banks» som gjorde det samme i 1996 og 1997.

Inne i bladet får Upton selskap av modeller som halvt norske Christine Teigen (27) - forloveden til artist John Legend (34), danske Nina Agdal (20), tidligere «plus-size»-modell Crystal Renn (26) og fotballspiller Cristiano Ronaldos (28) kjæreste Irina Shayk (27).

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer