Kristine Ullebø fra «Bloggerne»:

Kastet kjendislivet på dør

Bloggeren Kristine Ullebø (21) skjønte fort at kjendismiljøet ikke er noe for henne.

LEI KJENDISFESTER: Bloggeren Kristine Ullebø (21) har skjønt at kjendismiljøet ikke er noe for henne, og vil heller tilbringe tiden med kjæresten og gode venner. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
LEI KJENDISFESTER: Bloggeren Kristine Ullebø (21) har skjønt at kjendismiljøet ikke er noe for henne, og vil heller tilbringe tiden med kjæresten og gode venner. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

(Se og Hør): De siste tre årene har Kristine Ullebø (21) delt opp- og nedturer fra sin tilværelse som blogger i TV2-serien «Bloggerne».

Det er liten tvil om at mennesker som deler av seg selv på egne blogger i dag kan gjøre enorm suksess, både økonomisk og i form av glamorøse kjendisfester og en dertil høy status. Det har også Ullebø merket. Likevel skjønte hun fort at livet i kjendismiljøet ikke nødvendigvis var noe for henne.

I et intervju med VG forteller 21-åringen at livet på kjendisfestene etter hvert begynte å føles tomt, og at hun derfor måtte ta seg en lengre pause.

- Det ga meg ikke så mye. Det skal være litt mer substans enn meningsløs festing med folk du egentlig ikke bryr deg om, forteller hun til avisen og legger til:

- Kjendismiljøet er kjempe-overflatisk.

Velger heller kjæresten

Til avisen forteller hun videre at hun nådde bunnen da hun deltok på magasinet Vixens sommerfest. Der tok hun seg selv i å hylgråte uten noen annen grunn enn at hun rett og slett var lei av tomheten slike mingle-fester innebar for henne.

I dag tilbringer hun heller tid med kjæresten, Fabian Venjar Raae (26), og gode venner over en middag, framfor å henge på kjendisfester.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Kristine Ullebø i forbindelse med denne saken, foreløpig uten hell.

Saken fortsetter nedenfor.

Pariiiiiiiii

Et innlegg delt av Kristine Ullebø (@kristineullebo)

I forrige sesong av «Bloggerne», ble forholdet mellom Kristine og kjæresten et fokuspunkt, og måtte tåle mye omtale. Blant annet fikk seerne overvære at Fabian fremsto flørtende med en annen jente på fest - noe som ikke falt i god jord hos Kristine.

- Jeg ble veldig lei meg fordi jeg syntes kjæresten min flørtet masse med en annen jente, så i stedet for å spare dette til morgendagen og ta en fin prat om det, så valgte jeg å løpe inn på rommet mitt, stenge igjen døren og grine av meg all sminken jeg hadde brukt to timer på, fortalte hun om episoden til Se og Hør.

Hendelsen skal ha skjedd et år før episoden ble vist på tv-skjermen i høst, og til Se og Hør forklarte bloggeren at hun ble flau av å se sin egen reaksjon på tv-skjermen.

DRAMA: Bloggeren Kristine Ullebø bryter sammen når kjæresten hennes bruker mer tid sammen med venninnene hennes enn henne selv. Bloggerne har sesongpremiere på TV 2 Livsstil i kveld. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg synes det er litt flaut å se hvor «drama queen» jeg er. Litt vondt å se fordi jeg vet de følelsene var så ekte, sier hun og legger til:

- Det er også litt fint å se tilbake på. Jeg har vokst masse siden det, og jeg vet at det er noe alle går gjennom. Jeg ser på det og tenker «ååå, Kristine, det kommer til å gå bra med deg».

Fabian la på sin side til at hendelsen baserte seg på en misforståelse.

Kokainrykter

Det var imidlertid ikke bare forholdet som ble et hett tema blant fansen da forrige sesong av blogger-programmet ble vist på tv. Kristine opplevde også at rykter om kokainbruk ble spredd om henne på mobilappen «Jodel», noe som medførte at hun mistet en potensiell arbeidsgiver.

Da hun uttalte seg om ryktene til Se og Hør, avviste hun dem blankt.

- Først og fremst må jeg si at jeg ikke driver med dop. Jeg aner ikke hvor folk får det fra, men det stemmer jo ikke. Jeg drikker så vidt alkohol. Så nei, jeg tar ikke narkotika under noen omstendigheter, sa hun til Se og Hør.

Hun fortalte at det både i kommentarfelt, på fora og på Jodel i lang tid hadde gått rykter om hennes rusvaner, men at det ikke var noe hun kunne gjøre for å stoppe det.

- Dessverre er det som blir skrevet utenfor min makt. Jeg får ikke gjort noe med det, annet enn at jeg må avkrefte ryktene fra tid til annen. Akkurat her følte jeg jo at jeg måtte det, forklarte hun.

LES OGSÅ: Bloggeren blødde nesten ihjel under sin forrige fødsel