Seth Greeh:

Kastet i søppelbøtte av superstjerne

- Jeg skrek og veivet med armene.

MIMRER: I et Youtube-show mimrer Seth Green tilbake til en hendelse med Bill Murray da førstnevnte var ni år. Foto: AFF-USA / Shutterstock / NTB
MIMRER: I et Youtube-show mimrer Seth Green tilbake til en hendelse med Bill Murray da førstnevnte var ni år. Foto: AFF-USA / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren og TV-produsenten Seth Green (48) gjestet nylig det populære Youtube-programmet «Good Mythical Morning».

Der mimret han tilbake til en hendelse for nesten 40 år siden, som han ennå husker spesielt godt, og som involverer komikeren Bill Murray (72).

Det melder danske B.T.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Green var ni år gammel da han var gjest hos «Saturday Night Live»-crewet, og den kvelden var det selveste Murray som skulle være vert.

- Han så meg sitte på armlenet på stolen hans og ble opprørt over at jeg satt på hans plass, forteller Green.

Niåringen fikk streng beskjed om at det var komikerens plass, og også mora hans sa at han kanskje burde flytte seg. Green husker derimot at han aldri hadde følt seg så krenket før og spurte Murray om han virkelig var så frekk og dust at han ville beordre en niåring ut av setet sitt.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Murray svarte med å plukke opp Green og holde ham over søppelbøtten mens han skal ha sagt «søppelet skal i søppelbøtten».

- Jeg skrek og veivet med armene mine så jeg slo ham i testiklene. Han kastet meg i søppelbøtten og den veltet. Jeg ble forferdet. Jeg løp vekk og gjemte meg under bordet i garderoben min og gråt.

Skuespilleren forklarer at han etter hendelsen ikke lenger ønsket å medvirke i programmet, men at blant andre Eddie Murphy (61) - som også var en del av «Saturday Night Live»-gjengen - fikk overtalt ham likevel.

IKKE FLAU: Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Green har ikke møtt Murray siden det skjedde, og selv om det var en skremmende situasjon, har han bare fine ting å si om 72-åringen.

- Det er viktig å si at jeg elsker Bill Murrays arbeid, og jeg ser på ham som et av de viktigste kulturelle ikonene vi har. Men da jeg var ni var han veldig røff.

Bill Murray har ikke kommentert saken selv.

LES OGSÅ:- Forlater Hollywood

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer