Kastet i fengsel igjen

«Teen Mom»-stjernen Jenelle Evans klarer ikke å holde seg unna problemer.

ARRESTERT: Mandag denne uken ble realitystjernen igjen arrestert for narkotikarelaterte hendelser. Foto: BCSD / Splash News/ All Over Press
ARRESTERT: Mandag denne uken ble realitystjernen igjen arrestert for narkotikarelaterte hendelser. Foto: BCSD / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   I april i år fikk politiet i North Carolina i USA en telefon om husbråk hjemme hos den trøblete MTV-stjernen Jenelle Evans (21) og eksmannen Courtland Rogers (27).

Paret, som nylig hadde funnet tilbake til hverandre etter et kort brudd, skal ha kranglet og blitt voldelige mot hverandre, og da politiet kom til stedet fant de også narkotika i hjemmet deres.

Jenelle og Courtland ble begge arrestert for oppbevaring av heroin og oppbevaring av utstyr som man bruker til å ta narkotika med, samt vold mot hverandre. Det bekrefet Evans advokat Dustin R.T Sullivan til E! Online.com.

Jenelle ble den gang dømt til 18 måneders overvåkning, samt at politiet når som helst kan kreve en urinprøve av realitystjernen. 

Mandag morgen krevde retten nettopp en slik prøve av Evans. Av prøven kom det frem at realitystjernen har brukt det narkotiske stoffen marihuana den siste tiden.

- Dommeren dømte henne til 48 timer i fengsel for å ha avlevert en positiv narkotikatest, forteller Jenelles advokat til Radaronline.com.

Etter at det tidligere paret giftet seg i desember i fjor har skandalene stått i kø for dem. En snau måned etter bryllupet strålte de først av lykke da de avsløre at de ventet barn sammen. Men bare en uke senere anmeldte Evans mannen for vold og sa hun ville skilles så fort som mulig.

I etterkant truet Courtland med selvmord og beskyldte Jenelle for å ha brukt heroin mens hun var gravid - før hun spontanaborterte.

Jenelle Evans dater nå Nathan Griffith.

LES OGSÅ:     - Vi er så lykkelige over graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer