Lacey Montgomery:

Kastet i fengsel for ødelagt pass

- Jeg ble behandlet som et dyr, sier den britiske influenseren.

KASTET I FENGSEL: Den britiske influenseren Lacey Montgomery opplevde å bli satt i fengsel i Thailand etter at det oppsto problemer i passkontrollen. Foto: Skjermdump fra Instagram
KASTET I FENGSEL: Den britiske influenseren Lacey Montgomery opplevde å bli satt i fengsel i Thailand etter at det oppsto problemer i passkontrollen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da den britiske influenseren Lacey Montgomery (28) skulle på en tidagers jobbreise til Thailand, gikk ikke oppholdet helt etter planen.

Montgomery ble nemlig stoppet i passkontrollen, holdt igjen på flyplassen og til slutt plassert i et Thailandsk fengsel. Det skriver flere medier, deriblant New York Post.

28-åringen reiste fra Skottland søndag forrige uke, og mellomlandet på flyplassen Heathrow i London før hun deretter fløy videre til Thailands hovedstad, Bangkok. Etter planen skulle Montgomery sammen med flere andre bloggere og influensere tilbringe ti dager i storbyen.

- Ble behandlet som et dyr

Ifølge New York Post var bakgrunnen for fengselsoppholdet at influenseren manglet to sider i passet sitt. Sidene hadde hun fjernet for fem år siden, etter å ha sølt på dem. Opplevelsen ved å bli satt i fengsel delte 28-åringen i et innlegg på Instagram, som nå er blitt slettet.

I innlegget skrev hun at hun ble plassert i det hun selv beskriver som en «illeluktende fengselscelle full av kakerlakker», og hevder hun ble «behandlet som et dyr», ifølge avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer