<strong>BLE LAGT INN:</strong> Etter lang tid med stadig merkeligere oppførsel ble Amanda Bynes tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus i midten av juli i fjor. Etter behandlingen trodde alle hun var på bedringens vei. Nå kan det se ut som om hun har hatt et tilbakefall.
BLE LAGT INN: Etter lang tid med stadig merkeligere oppførsel ble Amanda Bynes tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus i midten av juli i fjor. Etter behandlingen trodde alle hun var på bedringens vei. Nå kan det se ut som om hun har hatt et tilbakefall. Vis mer

Kastet i fengsel - igjen

Problemene vil ingen ende ta for den trøblete Hollywood-stjernen Amanda Bynes.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Amanda Bynes (28) har de siste årene hatt flere sammenstøt med lovens lange arm.

Hun har blant annet blitt arrestert av politiet for å røyke marihuana i bilen, kjøre uten gyldig førekort og kjøre på en kvinnelig bilist - for så å stikke fra stedet.

Hennes bisarre oppførsel vekket oppsikt verden rundt og alt toppet seg da Bynes startet en brann hos en ukjent kvinne i Los Angeles i fjor sommer.

Kort tid etter ble Bynes lagt inn på psykiatrisk avdeling der hun fikk behandling for schizofreni.

Senere krevde Amandas foreldre å bli hennes verger da de mente hun var en fare for seg selv.

Har begynt å ruse seg igjen

Søndag ble den trøblete stjernen arrestert for å ha kjørt under påvirket tilstand i Los Angeles - nok en gang, melder TMZ.com.

Bynes ble tatt i forvaring av Californias Highway Patrol 04.10 natt til søndag (amerikansk tid). De fraktet henne til en politistasjon i nærheten hvor hun ble evaluert, og det ble fastslått at hun var påvirket av narkotika, skriver nettstedet.

Hun ble senere samme dag løslatt mot en kausjon på 100.000 kroner.

Amandas mentale problemer ha pågått i årevis, og etter at foreldrene tidligere denne måneden ble avviklet som datterens verger skal det ha gått dårligere for henne, sier en kilde til TMZ.

TV-stjernen skal nå bo i en leilighet i Orange County i California og har de siste ukene ha begynt å ruse seg på marihuana igjen.

LES OGSÅ: Sex, vold og fyllekjøring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer