TV-SUKSESS: Zahid Ali har sjarmert det norske publikum som Skomaker Ali i årets julekalender på TV Norge, "Jul i Tøyengata".  Foto: TVNORGE
TV-SUKSESS: Zahid Ali har sjarmert det norske publikum som Skomaker Ali i årets julekalender på TV Norge, "Jul i Tøyengata". Foto: TVNORGEVis mer

Kastet glass på bargjest

Komikeren Zahid Ali er siktet for en voldsepisode på en bar i Horten.

Skomakeren i politi-trøbbel!

SEHER.NO: Komikeren Zahid Ali (30) skal ha kastet et glass på en gjest på utestedet ”Lace Pavilion” i Horten natt til lørdag. Moromannen, mest kjent som skomaker Ali i ”Jul i Tøyengata” har blitt siktet for legemsbeskadigelse for episoden, skriver VG.

Arrestordre
Ifølge vitner skal Zahid ha kastet et ølglass gjennom halve lokalet, som traff en mann midt i ansiktet, skriver avisen. Han fikk et kutt som måtte behandles på legevakten.

- Det er utferdiget en lokal pågripelsesbeslutning på vedkommende, som er siktet for legemsbeskadigelse, sier operasjonsleder Åge Haakonsen ved Vestfold politidistrikt til avisen.

Ali var gått da politiet kom. De besluttet at komikeren skulle pågripes om han ble funnet, hevder VG.

LES OGSÅ: Kontraktsbråk i Sverige, Muslim i skomakergata, Henki krenkes av Ali

Avgir forklaring
Ali selv har kommentert saken, og tok kontakt med politiet da han fikk vite at han var ettersøkt.

– Det skjedde en beklagelig episode i går. Men den har en historie, og jeg kommer til å avgi en forklaring til politiet, sier Ali til VG.

Zahid Ali har tidligere måttet betale 5000 kroner i bot for en bombespøk mot Den Norske Opera under innspillingen av TV 2-programmet "Rikets Røst".