Kastet flaske i hodet på kjæresten

Gode råd var dyre da sangeren oppdaget sin fremtidige ektemann.

DØDSFORELSKET: Paret forlovet seg under en romantisk tur til India ved nyttår. Foto: All Over Press
DØDSFORELSKET: Paret forlovet seg under en romantisk tur til India ved nyttår. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Katy Perry startet romansen med Russell Brand (34) etter fjorårets MTV Video Music Awards, på en noe utradisjonell måte. Hun kastet en tom vannflaske i hodet hans, skriver contactmusic.com.

"I Kissed a Girl"-sangeren og den britiske komikeren har vært uadskillelige siden arrangementet i september i fjor, og nylig forlovet de seg.

Parry avslører sin uvanlige sjekkemåte og innrømmer at kastet var nødvendig for å komme i prat med moromannen.


- Jeg kastet den tomme vannflasken rett i hodet på han, tvers over salen hvor VMA ble avholdt. Flasken traff han rett i skolten og jeg ropte: "Heeeiiiii!!!" Etterpå tenkte jeg: "Herregud … enda godt flasken var tom", forteller 25-åringen.

Prestedatteren, som aksepterte Brands frieri under en nyttårstur til India, har bestemt seg for å ikke haste inn i noe ekteskap.

- Vi elsker hverandre og ønsker desperat å være sammen, så vi tar det som det kommer. Jeg tror det riktige øyeblikket, blir det riktige øyeblikket, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå vil han fri igjen