KASTET HUN FANPOSTEN?: I helgen ble en stor mengde av Taylors fanpost funnet i en container i Nashville. Foto: All Over Press
KASTET HUN FANPOSTEN?: I helgen ble en stor mengde av Taylors fanpost funnet i en container i Nashville. Foto: All Over PressVis mer

Kastet fanpost i søpla

Popstjernen Taylor Swift i hardt vær.

SEOGHØR.NO:   Popstjernen Taylor Swift (23) har de siste årene hatt enorm suksess. Den unge sangerinnen har vunnet alt fra Grammys til MTV Awards og har spilt for fulle hus verden rundt.

23-åringen mottar enorme mengder fanpost hver eneste uke fra hele verden. Men i helgen ble en stor mengde av disse brevene funnet, uåpnet, i en container i Swifts hjemby Nashville. 

- Det var hundrevis av brev til Taylor Swift i containeren. Jeg visste ikke om de var stjålet eller bare kastet, så jeg la de i en eske, sa kvinnen som fant brevene, Kaylee Franscescan til ABC Nashville.

- Jeg tenkte at noen måtte fortelle Taylor om dette. Det plaget meg veldig, fordi jeg vet hvor mye fansen betyr for henne.

Fanposten blir sendt til en postboks i Nashville, der en av Swifts ansatte skal hente brevene og tømme postboksen ukentlig. At det ikke ble gjort på riktig måte denne gang, er i følge Taylors representanter en feil.

- En liten del av fanposten som egentlig skulle bli levert til Taylor, ble i stedet lagt i samme bunke som brevene som skulle til resirkulering, forklarer de til US Weekly.

LES OGSÅ:   Her fester Swift med ny mann