Tori Spelling og Dean McDermott:

- Kastet ektemannen på dør etter inkassokrav

Skandaleparets ekteskap henger nok en gang i en tynn tråd.

KRANGLER IGJEN: Nok en gang setter økonomiproblemene til Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott ekteskapet på prøve. Foto: NTB Scanpix
KRANGLER IGJEN: Nok en gang setter økonomiproblemene til Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott ekteskapet på prøve. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Beverly Hills 90210»- stjernen Tori Spelling (45) er nok en gang på dypt vann. Tidligere denne måneden ble 45-åringen saksøkt av finansselskapet American Express, på bakgrunn av månedsvis med ubetalte kredittkortregninger.

Ifølge en rekke internasjonale medier, deriblant Independent Online, er Tori blitt pålagt å betale et skyldbeløp på 90 000 dollar, som tilsvarer 765 000 norske kroner.

De siste årene har pengeproblemene blitt større og større for stjernen og hennes kanadiske ektemann Dean McDermott (52).

I 2016 kom det blant annet frem at hun skyldte kredittkortselskapet rundt 338 000 kroner - den gang.

Tærer på familien

Ifølge Radar Online tærer den økonomiske knipa sterkt på familieforholdet. Tori og ektemannen - som sammen har barna Liam (11), Stella (10), Hattie (7), Finn (6), og Beau (22 md) - krangler angivelig mer enn noensinne.

Da inkassokravet fra kredittkortselskapet kom på døra tidligere denne måneden, skal Tori ha blitt så sint at hun kastet ektemannen på dør.

- Tori skrek til Dean at han skulle forsvinne fra livet hennes, og ikke komme tilbake før han fikk seg en jobb. Hun har sett seg mektig lei på den økonomiske situasjonen de befinner seg i, sier en kilde til nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer