Tori Spelling og Dean McDermott:

- Kastet ektemannen på dør etter inkassokrav

Skandaleparets ekteskap henger nok en gang i en tynn tråd.

KRANGLER IGJEN: Nok en gang setter økonomiproblemene til Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott ekteskapet på prøve. Foto: NTB Scanpix
KRANGLER IGJEN: Nok en gang setter økonomiproblemene til Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott ekteskapet på prøve. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Beverly Hills 90210»- stjernen Tori Spelling (45) er nok en gang på dypt vann. Tidligere denne måneden ble 45-åringen saksøkt av finansselskapet American Express, på bakgrunn av månedsvis med ubetalte kredittkortregninger.

Ifølge en rekke internasjonale medier, deriblant Independent Online, er Tori blitt pålagt å betale et skyldbeløp på 90 000 dollar, som tilsvarer 765 000 norske kroner.

De siste årene har pengeproblemene blitt større og større for stjernen og hennes kanadiske ektemann Dean McDermott (52).

I 2016 kom det blant annet frem at hun skyldte kredittkortselskapet rundt 338 000 kroner - den gang.

Tærer på familien

Ifølge Radar Online tærer den økonomiske knipa sterkt på familieforholdet. Tori og ektemannen - som sammen har barna Liam (11), Stella (10), Hattie (7), Finn (6), og Beau (22 md) - krangler angivelig mer enn noensinne.

STOR FAMILIE: Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott har fem barn sammen. Dean på sin side har også en sønn fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix
STOR FAMILIE: Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott har fem barn sammen. Dean på sin side har også en sønn fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da inkassokravet fra kredittkortselskapet kom på døra tidligere denne måneden, skal Tori ha blitt så sint at hun kastet ektemannen på dør.

- Tori skrek til Dean at han skulle forsvinne fra livet hennes, og ikke komme tilbake før han fikk seg en jobb. Hun har sett seg mektig lei på den økonomiske situasjonen de befinner seg i, sier en kilde til nettstedet.

- Tori mener at ektemannens glansdager er forbi, og at han bør se etter andre måter å skaffe seg en stabil inntekt på, fortsetter kilden.

Leter etter jobb

Dean McDermott har siden sin skuespillerdebut på starten av 90-tallet, stadig vært å se i filmer og serier.

Best kjent er han kanskje for filmer og TV-serier som «Open Range», «Tracker» og «Power Play», men de siste årene har det blitt lengre mellom titlene.

Den siste tiden skal Dean riktignok ha tatt konas råd på alvor, og gjort en iherdig innsats for å skaffe seg en ny jobb. Ifølge Radar Online skal han blant annet ha tatt på seg flere byggeprosjekter for å kunne bidra til husholdningen.

Tok med hele familien: Tori Spelling tok med hele familien på premieren til Lego-filmen «Ninjago» i 2017. Video: Splash NewsVis merVis merVis mer Vis mer

Han skal også være svært desperat når det kommer til skuespillerjobber om dagen, og tar på seg alt slags arbeid som skuespiller ved siden av byggeprosjektene.

Skylder penger til ekskona

Det er som nevnt ikke første gang pengeproblemer skaper splid mellom Tori og Dean.

I februar 2016 fikk familiens økonomi et nytt skudd for baugen. Da kom det frem at Dean McDermott skyldte over 400 000 kroner i ubetalte barnebidrag til sin ekskone.

Dean har sønnen Jack (20) sammen med Mary Jo Eustace (56) - som han var sammen med da han møtte Tori.

Den gang skal situasjonen ha blitt så vanskelig at Tori måtte dekke regningene til Deans ekskone.

- Tori betaler for alt, sa en kilde til Radar Online den gang.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Får hjelp av mamma

I januar 2016 uttalte Toris mor, Candy Spelling, at hun begynner å se seg lei på familiens mange problemer.

Til Radar Online den gang fortalte Candy at det er hun som betaler regningene for Toris hus, innkjøp av mat og skoleutgiftene til Toris barn.

- Jeg betaler for huset, mat og skoleregningene, men jeg vil ikke betale kredittkortgjelda hennes, sa Candy den gang.

Tori og Dean har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: Letter på sløret om sitt åpne forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer