Ben Affleck og Ana De Armas:

Kastet eksen i søpla

Vårrengjøringen kom visst tidlig for Ben Affleck.

BRUDD: Forholdet mellom skuespillerene Ben Affleck og Ana De Armas skal ha tatt slutt. Foto: NTB
BRUDD: Forholdet mellom skuespillerene Ben Affleck og Ana De Armas skal ha tatt slutt. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I fjor ble barna til skuespiller Ben Affleck (48) sett lekende med en pappfigur av Afflecks daværende kjæreste, Ana de Armas (32). Nå skal forholdet være over og pappfiguren kastet i søpla.

Se bilder lenger nede i saken!

Etter nesten ett år sammen ble det nemlig kjent denne uken at paret har gått hver til sitt.

Duoen, som møttes under innspillingen av den erotiske thrilleren «Deep Water» i 2019, fant raskt tonen og flyttet sammen allerede året etter, ifølge People.

Det var da 32-åringen la ut hjemmet sitt i Venice i California for salg, at en kilde bekreftet samboerskapet ovenfor nettstedet.

I samme intervju fortalte også en venn av Affleck at «forholdet er sterkt».

Brudd

Mandag meldte derimot flere amerikanske nettsteder at forholdet nå er over.

- Ben er ikke sammen med Ana lenger. Hun har gjort det slutt. Forholdet deres var komplisert. Ana ønsker ikke å bo i Los Angeles, mens Ben har barna sine her og kan derfor ikke flytte, fortalte en kilde til People.

Daily Mail skrev at «Knives Out»-stjernen Armas avsluttet forholdet over telefon, mens en annen kilde People snakket med hevdet at bruddet var gjensidig.

- De ble enige om dette og de er fremdeles venner. De er på ulike steder i livet, men det er mye kjærlighet og respekt mellom dem. Ben fortsetter å jobbe med seg selv. Han har tre jobber han skal i gang med og han er en oppofrende far hjemme. Begge er fornøyde med hvor de er i livene sine, påstod kilden.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Kastet eksen

Like etter at bruddet ble kjent, ble en av arbeiderne i huset til Affleck observert da han kastet en diger pappfigur av Ana de Armas.

Plakaten var derimot for stor til å passe i søppelkassen, så da måtte enda en arbeider hjelpe til. Figuren ble til slutt delt i to og skjøvet ned sammen med annet søppel, ifølge nettstedet.

Dette er altså den samme pappfiguren barna hans lekte med i fjor.

SØPPEL: Affleck fikk en av sine arbeiderne til å kaste pappfiguren etter bruddet ble kjent denne uken. Foto: NTB,
SØPPEL: Affleck fikk en av sine arbeiderne til å kaste pappfiguren etter bruddet ble kjent denne uken. Foto: NTB, Vis mer
SMILENDE: Det var i fjor Affleck sine unger ble sett lekende med pappfiguren, nå er forholdet over. Foto: NTB.
SMILENDE: Det var i fjor Affleck sine unger ble sett lekende med pappfiguren, nå er forholdet over. Foto: NTB. Vis mer

Angrer på skilsmissen

I 13 år var Affleck gift med Jennifer Garner (48). Paret, som separerte seg i 2017, har barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (8) sammen. De to eksene har klart å beholde et godt vennskap etter bruddet, og trebarnsfaren har tidligere innrømmet at skilsmissen var et stort nederlag.

- Mitt livs største anger er skilsmissen, fortalte han til New York Times i fjor vinter.

- Det som skjedde var at jeg startet å drikke mer og mer etter at forholdet begynte å skrante. Dette var i 2015 til 2016. Drikkingen min skapte åpenbart enda større ekteskapsproblemer, delte han.

ÅPNER SEG: Rachel Uchitel, kjent for å være Tiger Woods' elskerinne, har vært ordknapp om forholdet deres. Nå forteller hun om samtalen med kona hans - og hvordan de ble fersket. Video: HBO Nordic Vis mer

Ette skilsmissen datet Affleck tv-produsenten Lindsay Shookus (39) i om lag et år, før han ble koblet til den 24 år yngre Playboy-modellen Shauna Sexton (23) høsten 2018.

Forholdet med modellen var derimot svært kortvarig, da Affleck på tidspunktet slet med alkoholproblemer.

Etter Sexton fant han tilbake til Shookus, og de datet i åtte nye måneder før lykken nok en gang brast.

LES OGSÅ: Detalj i hjemme latterliggjøres

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer