Kastet bikinitoppen på Ibiza

Kjendisdatteren Pixie Geldof brydde seg ikke om fotografene.

VENNINNEN BEHOLDT DEN PÅ: Pixie var dristigere enn venninnen sin, som valgte å beholde BH-en på. Foto: Fame Flynet
VENNINNEN BEHOLDT DEN PÅ: Pixie var dristigere enn venninnen sin, som valgte å beholde BH-en på. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Pixie Geldof (21), den yngste datteren til rockeren og fredsaktivisten Bob Geldof (60), kastet bikinitoppen og moret seg i bølgene på ferieøya Ibiza tidligere denne uken.

Geldof koste seg med flere gode venner, blant annet programlederen Nick Grimshaw (27). Følget nøt ferien, slappet av på stranden og kjølte seg ned med en dukkert.

21-åringen har jobbet som modell i fire år, for blant annet Diesel og Levi's, og var i Ibiza i forbindelse med et arrangement for Guess.

I fjor ble Geldof slaktet av kritikerne for stilen sin. I mai slapp hun også sitt første album med bandet Violet.

Hun har tidligere datet skuespilleren Evan Peters, kjent fra blant annet serien «One Tree Hill» og filmen «Kick-Ass». Men nå tyder ting på at det kanskje er ny kjærlighet i luften, ettersom toppløse Pixie storkoste seg med Nick.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bob geldof - Klarer ikke å si barnebarnets navn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer