Heidi Klum og Tom Kaulitz:

Kastet bikinitoppen på ferie med sin unge kjæreste

Supermodellen trives best toppløs.

AVSLAPPET DUO: Kjæresteparet Heidi Klum og Tom Kaulitz bryr seg ikke om paparazzi-fotografenes kameralinser. Foto: NTB Scanpix
AVSLAPPET DUO: Kjæresteparet Heidi Klum og Tom Kaulitz bryr seg ikke om paparazzi-fotografenes kameralinser. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Heidi Klum (44) har vist frem sin veldreide kropp i jobben som modell i en årrekke.

Hun er heller ikke er redd for å gå toppløs når hun er på ferie - selv om hun er berømt.

Til tross for at den langbeinte firebarnsmoren tidligere har blitt bedt om å kle på seg fordi hennes bare pupper har vært sjenerende for andre hotellgjester, har hun ikke sluttet å kaste bikinitoppen.

Sammen med sin 16 år yngre rockekjæreste, Tom Kaulitz (28), nyter Heidi for tiden late dager i Cabo San Lucas i Mexico.

I helgen ble paret fotografert mens de koste seg sammen ved bassengområdet utenfor deres private villa i det populære ferieparadiset.

- Jeg er nudist

Ifølge Page Six struttet supermodellen rundt i sola i kun bikinitrusa, og Kaulitz viste også frem sin muskuløse overkropp.

- Jeg liker ikke å bruke bikinitopper, for jeg hater å få skille når jeg soler meg, har Klum tidligere fortalt forklart til Jay Leno.

Saken fortsetter under bildet.

NUDIST: Siden Heidi slo igjennom på coveret til Sports Illustrateds bikiniutgave og ble den første tyske Victoria's Secret-engelen på slutten av nittitallet, har hun hatt en forrykende karriere. Foto: NTB Scanpix
NUDIST: Siden Heidi slo igjennom på coveret til Sports Illustrateds bikiniutgave og ble den første tyske Victoria's Secret-engelen på slutten av nittitallet, har hun hatt en forrykende karriere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Turtelduene så ut til å være svært forelsket ettersom de til stadighet kysset og klemte på hverandre. På et tidspunkt lå de også tett sammen på en solseng - kun oppslukt av hverandre.

44-åringen har alltid hatt et avslappet forhold til sin egen kropp og nakenhet.

- Jeg vokste opp med å dra på nudiststrender med foreldrene mine, så jeg er en nudist. Jeg har ikke noe som helst problem med nakenhet. Når jeg drar på en strand, så drar jeg til et lite folksomt sted og da liker jeg å gå toppløs, har hun tidligere delt, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter nedenfor.

Brudd i høst

Klum har også avslørt at faren hennes, Gunther, filmet alle fire fødslene hennes, og at begge foreldrene fortsatt er svært frigjorte.

- De går fremdeles rundt nakne. Jeg mener, vi er ikke hippier og løper rundt nakne hele tiden, men om de tilfeldigvis er i det samme rommet som meg og skifter, eller noen kommer ut av dusjen, er de ikke akkurat sånn: «Herregud, nei, lukk døren!», fortalte hun for noen år siden.

Saken fortsetter under bildene.

FORELSKET: Duoen klarte ikke å holde fingrene borte fra hverandre. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Duoen klarte ikke å holde fingrene borte fra hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
NYTER LIVET: Når Heidi og Tom ikke slikket sol, slappet de av i bassenge, drakk drinker og tok bilder. Foto: NTB Scanpix
NYTER LIVET: Når Heidi og Tom ikke slikket sol, slappet de av i bassenge, drakk drinker og tok bilder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er bare et par uker siden Heidi og «Tokio Hotel»-gitaristen viste sine følelser offentlig for første gang.

Frem til i fjor høst var nemlig «America's Got Talent»-dommeren kjæreste med kunstkuratoren Vito Schnabel. Han var 13 år yngre enn henne, og forholdet varte i tre år.

Fra 2005 til 2014 var Heidi, som er mor til Leni (13), Henry (12), Johan (11) og Lou (8), gift med musikeren Seal.

På forsiden av den nyeste utgaven av Maxim, stiller også Heidi Klum toppløs:

LES OGSÅ: Hinter om utroskap etter kyssebildene av Brooklyn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer