Kastet BH-en på egne bilder

Popstjernen delte dristige feriebilder.

KLER AV SEG: Rihanna kaster bikinien på dette frekke bildet fra ferieturen til Hawaii.  Foto: Black Sheep
KLER AV SEG: Rihanna kaster bikinien på dette frekke bildet fra ferieturen til Hawaii. Foto: Black Sheep Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Rihanna (24) har de siste månedene turnert verden rundt og nylig tok hun seg velfortjent ferie med venninner på Hawaii.

Men Rihanna er ikke ute av rampelyset selv om hun slapper av på ferie. Den flotte sangeren har delt en rekke av feriebildene sine både på Facebook og Twitter.

Flere lekne bilder viser den lettkledde sangeren i solen og på surfebrett. «Rude Boy»-stjernen har også lagt ut et dristig bilde der hun vrenger av seg bikinitoppen foran et fossefall. Et annet bilde viser 24-åringen mens hun tar av seg bikiniunderdelen på stranden.   

Selv om bildene nå går verden rundt, er det langt fra første gang Rihanna viser frem sin veldreide kropp. Hun er kjent for sine frekke antrekk og har også tidligere lagt ut lettkledde bilder på Twitter. Rihanna har tidligere sagt at hun trives best med kroppen sin når hun kler av seg.

- Du finner alltid noe feil med kroppen din, noe du er ukomfortabel med og du føler alle kan se det du ser. Men jeg måtte konfrontere frykten min, og nå er jeg mer komfortabel jo mer naken jeg er, sa hun til Woman’s Fitness.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her forhindrer hun puppeglipp  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer