Kastet av hesteryggen

Havnet i klem mellom hesten og gjerdet, så sparket hesten til...

NÆR DØDEN: For syv år siden ble Kirstie Sørlie Hansen hardt skadet i en dramatisk rideulykke.  Foto: Stella Pictures
NÆR DØDEN: For syv år siden ble Kirstie Sørlie Hansen hardt skadet i en dramatisk rideulykke. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Fredag imponerte Kirsti Sørlie Hansen (25) stort i «Idol» og sikret seg en finaleplass i det populære talentprogrammet. Det var en dramatisk ulykke som fikk henne til å satse på en musikkarriere. Atten år gammel var Kirstie nær døden i en dramatisk rideulykke avslører hun i et intervju i dagens Her og Nå.

Rødtoppen var på klassetur da hun ble kastet av hesten hun satt på og havnet i klem mellom hesten og gjerdet. Da hun skulle reise seg sparket hesten henne i tinningen. Kirstie fikk flerret opp ansiktet og knakk kinnbenet.

- Hadde den truffet én centimeter lenger opp, hadde jeg ikke sittet her i dag. Det kunne endte virkelig galt, sier hun til Her og Nå.

Jenta fra Rælingen fikk fysiske og psykiske plager etter rideulykken. Hun gikk til psykolog og prøvde å ri igjen, men det ble aldri det samme.

- Jeg er av den oppfatningen at alt skjer for en grunn, alt har en mening. Og for meg ble ulykken et stort vendepunkt i livet, forteller hun til ukebladet.

Nå satser 25-åringen alt på musikken.

- Jeg har kommet meg opp av det sorte hullet jeg var i etter ulykken, og har det helt fantastisk.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Gleder meg til å vise en særere side av meg selv