Kastet av flyet fordi han var for feit

- Trodde de jeg skulle rulle over noen? raser filmstjernen.

FYRER LØS: Regissør Kevin Smith la ut dette bildet av seg selv på nettsamfunnet Twitter, etter at han lørdag ble kastet av et fly fordi han var for tykk. Foto: Kevin Smith
FYRER LØS: Regissør Kevin Smith la ut dette bildet av seg selv på nettsamfunnet Twitter, etter at han lørdag ble kastet av et fly fordi han var for tykk. Foto: Kevin Smith Vis mer
SEHER.NO: Filmregissøren og skuespilleren Kevin Smith (39) har i mange år slitt med vekten. Lørdag førte den til at han ble kastet av et Southwest Airlines-fly i USA.

"Clerks"-regissøren hadde kjøpt seg en stand-by billett for å fly fra Oakland til Burbank og satt seg til rette i kabinen, da flymannskapet plutselig ba ham gå ut igjen.

Ifølge People ble Smith bedt om å forlate flyet fordi vekten hans ble sett på som en "sikkerhetsrisiko". Det fikk Smith til å lufte sin frustrasjon på det sosiale nettstedet Twitter.

- Hva var de redd for at jeg skulle gjøre? Rulle over de andre passasjerene? Jeg så noen som var enda tyngre enn meg på flyet, men jeg prøvde ikke å dra en annen tjukkas frem i rampelyset, bare fordi jeg ble plukket på, skrev han etter episoden.

Flyselskapet, som ga Smith en rabattkupong på 100 dollar som unnskyldning, hevder at de ber folk som er for store for setene gå av flyet, for ikke å plage medpassasjerene.

- Hvis en kunde ikke kan få ned armlenet og tar plassen til en annen passasjer, blir det både ukomfortabelt for den andre og kan være en risiko ved en eventuell nødlanding, sier en talsmann for Southwest airlines til People.

På sin Twitter-side utfordrer nå Kevin Smith flyselskapet til en duell for å bevise at han ikke er for tykk for setene.

- Ta med de samme setene til "The Daily Show".  Hvis jeg ikke passer (med beltet strammet), skal jeg donere 10.000 dollar til en veldedighet dere velger, skriver han i en melding til selskapet.

Kevin Smiths nyeste film "Cop Out", med Bruce Willis i en av rollene, er snart klar for premiere i USA. Filmen kommer til Norge 7. mai.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901!

LES OGSÅ: - Jeg har gått ned seks kilo!