Kastet alle klærne i «Skal vi danse»

Programlederen trodde ikke sine egne øyne... Se skandalevideoen!

SJOKKERT: Programleder Mario Tinelli rister på hodet etter at Cinthia Fernandez ender opp i Evas drakt i argentinske «Skal vi danse».
SJOKKERT: Programleder Mario Tinelli rister på hodet etter at Cinthia Fernandez ender opp i Evas drakt i argentinske «Skal vi danse». Vis mer
SEHER.NO: Den argentinske Playboy-modellen Silvana Escudero laget i fjor skandale i hjemlandets versjon av «Skal vi danse» da hun simulerte sex med sin danspartner på scenen.

Men nå har det sør-amerikanske landet blitt rystet av et nytt dansestunt, som får Escuderos frekke koreografi til å blekne.

Da den nye sesongen nylig startet opp i Argentina, sjokkerte den tidligere Big Brother-deltakeren Cinthia Fernandez publikum, programleder og TV-seere ikke bare med å simulere sex, men også å danse splitter naken på scenen!

Hverken hoderisting fra programleder Marcelo Tinelli eller det faktum at Cinthias foreldre satt i salen, hindret henne fra i å ende opp i Evas drakt, noe som ifølge nettsiden TheGawker.com har ført til en rekke protester fra TV-seere.

Foreløpig er det imidlertid ikke kjent om Cinthia vil bli straffet for nakendansingen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Dette ble for sterkt for «Skal vi danse»