Kastet alle klærne i «Skal vi danse»

Programlederen trodde ikke sine egne øyne... Se skandalevideoen!

SJOKKERT: Programleder Mario Tinelli rister på hodet etter at Cinthia Fernandez ender opp i Evas drakt i argentinske «Skal vi danse».
SJOKKERT: Programleder Mario Tinelli rister på hodet etter at Cinthia Fernandez ender opp i Evas drakt i argentinske «Skal vi danse». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den argentinske Playboy-modellen Silvana Escudero laget i fjor skandale i hjemlandets versjon av «Skal vi danse» da hun simulerte sex med sin danspartner på scenen.

Men nå har det sør-amerikanske landet blitt rystet av et nytt dansestunt, som får Escuderos frekke koreografi til å blekne.

Da den nye sesongen nylig startet opp i Argentina, sjokkerte den tidligere Big Brother-deltakeren Cinthia Fernandez publikum, programleder og TV-seere ikke bare med å simulere sex, men også å danse splitter naken på scenen!

Hverken hoderisting fra programleder Marcelo Tinelli eller det faktum at Cinthias foreldre satt i salen, hindret henne fra i å ende opp i Evas drakt, noe som ifølge nettsiden TheGawker.com har ført til en rekke protester fra TV-seere.

Foreløpig er det imidlertid ikke kjent om Cinthia vil bli straffet for nakendansingen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Dette ble for sterkt for «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer