Kastet alle klærne for publikum

Lady Gaga etterlot ikke noe til fantasien på nattklubben G-A-Y.

SEOGHØR.NO: Lady Gaga (27) er vant til å sjokkere med fantasifulle antrekk, men da popstjernen opptrådte på nattklubben G-A-Y i London var det heller mangel på antrekk som sjokkerte.

27-åringen, som for tiden promoterer sitt nye album «Artpop», kledde av seg alle klærne og viste frem kroppen til publikum fra scenekanten til sin nye singel «Venus».

KASTET KLÆRNE: Lady Gaga sjokkerte publikum på nattklubben G-A-Y ved å kaste klærne på scenen da hun fremførte sin nye singel. Foto: wenn.com
KASTET KLÆRNE: Lady Gaga sjokkerte publikum på nattklubben G-A-Y ved å kaste klærne på scenen da hun fremførte sin nye singel. Foto: wenn.com Vis mer

Opptredenen markerte «Poker Face»-stjernes første livefremføring av låten, og for å forsikre seg om at hun kom til å bli kveldens snakkis strippet Gaga av seg sin hvite kjole til musikkens siste toner.

Tidligere denne uken var popstjernen i Berlin for å promotere sitt siste album «Artpop». Gaga så ut som en vandrende sofapute der hun hilste på fansen.

Iført en gigantisk pelshatt var ikke Gaga til å kjenne igjen. Var det ikke for alle livvaktene er det tvilsomt om noen hadde skjønt hvilken berømthet som skjulte seg under den enorme hodepynten. «Applause»-sangeren fullførte antrekket med et gullnebb fra Charlie Le Mindu Fall 2013 Haute Coiffure collection.

SOFAPUTE: Lady Gaga forlot hotellet sitt i Berlin torsdag iført en gigantisk pelshatt og gullnebb.  Foto: Splash News/ All Over Press
SOFAPUTE: Lady Gaga forlot hotellet sitt i Berlin torsdag iført en gigantisk pelshatt og gullnebb. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Man kan trygt si at hodeplagget stjal oppmerksomheten fra resten av antrekket som besto av en gul kjole fra John Galliano med store pelsermer.

LES OGSÅ:  Har hun en sofapute på hodet?